~ dan för dan


Idag känns det som att jag har en hel del att göra. jag är ju fröken själv som måste hinna med allt som jag vill hinna med trots tidsbristen. Ska träffa Jessica idag. Träffa pappa (fast det går snabbt), måste prata med försäkringskassan eftersom jobbet har gjort en massa fel och det drar ut ännu mer på tiden gällande ersättning. Har även lovat att hinna träffa Therese o Kevin en sväng. Måste även hinna baka tills mottagningen imorgon. Biblioteket måste jag besöka också. Har tappat bort mitt kort och är i stort behov av det nu.

Imorgon är ju stora dagen för alla studenterna. Själv kommer jag stå där och vara en fruktansvärt stolt storasyster. Förvånar mig inte om tårarna kommer rinna på även mig, känslig som jag är. Därefter är det mottagning hemma hos moder med hela tjocka släkten. Har slagit ihop med moster eftersom kusin också tar studenten. Samma släkt, lika bra.

Present är redan fixat och det känns väldigt skönt.

och under den här tiden som jag har skrivit har jag fått två samtal av nära där jag fått ännu fler uppgifter att göra. Vi får väl se hur den här dagen slutar ;)

hare bra gött fölk!Kommentarer
Alex

Jadå :) Kan fixa det när du kommer på fredag :)

2010-06-09 @ 11:20:33
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0