~ de senaste

Känns som det är väldigt mycket som händer omkring än nu. Både positivt och negativt. Får hoppas allt löser sig på bästa sätt till slut ialla fall. Har även gått och blivit sjuker igen?!?!?!.. Vart har mitt immunförsvar tagit vägen? Jag har alltid varit den som aldrig brukar bli sjuk eller lätt bli smittad av andra. Nu, det senaste halvåret har jag varit rejält sjuk tre gånger minst. Och inte nog med det, även sjukskriven pga ryggen. Känns som om att det är min tur att bli bra nu och kunna återgå till jobbet och jobba normalt som alla andra. Om inte annat så behövs det. Är en person som får spunk att bara ligga hemma om dagarna.

Ikväll ska vi iväg på lägenhetsvisning här i stan. Och har även lagt intresseanmälan på två andra lägenheter idag också. Hoppas verkligen på att någon är helt okej.
Vi letar nämligen efter något större. Åtminstone jag får panik i den här lilla tvåan nu. Att vara tvungen att vara upp i varandra ständigt när man är hemma är verkligen inte min grej. Att bara kunna gå undan och göra saker som jag brukade göra när jag bodde själv eller kunna lägga mig och kolla på någonting som jag gillar utan att bli störd skulle vara guld värt. Därav en rymlig trea sökes.
Jag är inte lätt att leva med, jag vet. Jag varnade Kristoffer innan hur jag är som person. Självständig är det största egenskapen hos mig. Likaså har jag mina grejor som måste ske på ett vis och sker det inte på mitt vis kan hela dagen sabbas och jag kan störa ihjäl mig på det. Ja, så är jag plus lite till.

Nästa vecka har jag min enda semestervecka för i sommar. Får ta några till veckor också men det blir inte förrän i höst isf och vem fasiken vill ha det när sommaren är över? Nopes, dom får nog sparas till jul istället och ta långledigt då. Men det här semesterveckan ska jag ialla fall spendera nere i Rättvik. Jag och Fredrik åker ner redan på lördag efter att jag har slutat jobbat. Kristoffer kommer ner i mitten av veckan någon gång då han har praktik som pågår. Frida är redan där nere. Ska bli skönt att bara åka ner dit och ta det lugnt. Ligga och glassa på bryggan om vi får fint väder och bara vara. Man kan inte begära så mkt mer. Träffa alla andra goa där nere ska också bli kul.  Dock kommer det inte att bli detsamma utan Victoria tråkigt nog.

Nu blev jag visst avbruten här av Kristoffer. Får skriva mer sen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0