~ rättvik


Äntligen har jag fått blivit frisk. Fortfarande rethosta på kvällarna och framförallt när man ska sova och tidigt på morgorna. Men idag står jag ialla fall på benen utan nedsatt styrka i kroppen. Eller står och står, sitter på jobbet mellan 9-14. Låter spännande va, såhär en lördagmorgon?

Självklart har dom börjat med nya systemet som vi ska arbeta i under den här veckan då jag har legat hemma. Kommer hit, sitter helt ensam i ett rum och det fungerar inte alls för mig. Går glädja mig åt att jag möttes av mina två biobiljetter ialla fall som jag har vunnit. Har ju lite att se framimot ialla fall.

Sitter här och drömmer nu om att tiden skall gå snabbare. När jag slutar far jag nämligen ner till Rättvik för att spendera min en veckas semester där. Vi får väl se om jag lyckas få med mig Fredrik ner redan idag eller om han åker ner tillsammans med Kristoffer i mitten av veckan. Ska jag vara ärlig så klagar jag inte om jag får lite egen tid i några dagar heller. Pyssla och dona lite, kolla på lite tjejserier, ha lite spakvällar och så med Frida. Hon ska även få ta och klippa mitt hår, hur vet jag dock inte. Vågar mig inte på några stora förändringar om jag ska vara ärlig.


Det tråkiga med den här semestern är att Victoria inte är hemma. Rättvik är tradition men traditionen bryts när hon inte är med. Men vi får försöka ha lika roligt utan henne ändå. Dessutom blir det en lugn vecka där nere, ialla fall för mig och det ska bli kanon. Får hoppas vädret blir bra så man kan glassa lite i solen istället. Ligga ute på bryggan med en alkoholfri fruktdrink, inte illa pinkat.

Vet inte om jag har så mkt mer att säga nu faktiskt. Vissa saker håller jag för mig själv även fast jag skulle kunna sitta här och fortsätta hela dagen känns det som. Ni får ha det gött, det ska jag ha på min semester ialla fall!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0