~ som en klump


Min mage är som en stor klump som jag går runt och dras med varje dag nu. Skakar till och från hela tiden. Igår kväll var jag kokhet. Förmodligen feber. Superfrossa dessutom. Första natten på väldigt länge jag lyckades sova mig genom hela natten utan att vakna en gång. Inte så konstigt när man knappt ätit nå på flera dagar och går runt och mår som jag gör just nu.
Deprimerad är bara förnamnet och det har bara blivit värre o värre.

Har underbara vänner som vill ställa upp, men det finns liksom inget man kan göra. Men snart blir det förhoppningsvis bättre.

Gaaaaaaaash, jag skulle bara vilja skrika ut allt jag känner för tillfället.

Men nog om sånt. Idag har det varit utbildning på jobbet. Gick helt okej, lite svårt att förstå bara, men så är det med allt i början. Lyckades få i mig en lunch idag med min fina Malin som sällskap. Även hon har haft utbildning idag så ganska skönt att ha haft någon att sitta och prata med som man känner.
Ikväll har jag en ensam hemmakväll för mig själv. Har tusen tankar i huvudet och klumpen i magen bara växer så behöver lite ensam tid att tänka. Ska faktiskt bädda ner mig i sängen redan nu till min favorit serie och fälla några tårar som alla gånger.

för att inte göra inlägget lika tråkigt som övriga bloggen ser ut just nu så bjussar jag på en bild på mig och Malin. Gamla goda tider is the shit.

 Kommentarer
Emma

Kramar till Sandra!

2010-06-03 @ 21:31:41
URL: http://emmajjonsson.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0