~ arg till tusen


Det är precis så jag känner. Har haft en resa + konsert bokad ända sen i december och dessutom så har allt varit klart och betalt sen den 10 december som man verkligen har sett framimot. En och en halv vecka innan allt ska ske, nekar dom plötsligt ledigheten på jobbet. Nej, men pissa mig i ansiktet istället, skulle kännas bättre. 
Roligt att ge bort en julklapp som man sen inte kan göra trots att allt varit klart sen i december. Pissigaste av allt är att biljetterna är bokad i namn så man varken kan sälja dom eller få pengarna tillbaka!!!
Förstår ni kanske varför jag är så förbannad? 

Ända positiva nu var att jag fick ett paket på posten igår från New York.
Underkläder från Victoria Secrets och bodyloition och en fint familjekort på familjen som Victoria är hos där i USA.
Tack så mycket gumman :)

Jag älskar verkligen när man får speciell post och inte räkningar.
Förhoppningsvis får vi TV:n idag eller imorgon också som vi beställde i måndags. Det kommer blir riktigt skönt. Den har både inbygd DVD och inbygd Mediacenter och det bästa är att den tar alla olika format och brända skivor. Kan helt enkelt inte bli bättre.

I helgen ska vi följa med Jessica på Ikea och shoppa lös lite. Ska köpa en helt ny garderob och då menar jag inte kläder utan massa hyllor och förvaringslådor och dylikt för att kunna bygga om våran garderob (Det behövs,haha) Började rensa ur där häromdagen och insåg plötsligt att vi inte har mkt plats och sååååå mycket skit som vi inte ens behöver inne i lägenheten. Gick istället och snodde ett ledigt förråd, satt ett lås och skrev vårat lägenhetsnummer på, haha. Så nu har vi två förråd, TACKAR!

Nu ska jag fortsätta sitta och med hängläpp över resan och samtidigt vara glad för att Malin tänker jobba min lördag den 27 så jag kan åka ner till Stockholm en hel helg när lille Hugo fyller ett år. 


 
Kommentarer
Carro

Ähh men det är väl bara att sjukanmäla sig då om dom är så jävla körda ?

2010-03-04 @ 12:48:35
URL: http://carolineanderssons.blogg.se/
Carro

Haha skapligt störda!

2010-03-04 @ 16:24:53
URL: http://carolineanderssons.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0