~ bad update


Har inte uppdaterat här sen före helgen då jag åkte till Stockholm. Har inte tid att berätta hur hela helgen var just nu utan jag tänker bara säga att den var underbar och välbehövlig. Dock vaknade jag upp med världens värk i ryggen på söndagen men trodde det bara var som vanligt och att det skulle försvinna och vara bra igen på måndagen. MEN ICKE.. Kunde knappt resa mig själv ur sängen och ett ständigt tryck mellan skuldrorna. Fick inte mkt till sömn den natten heller. Fick tag i läkare så jag kunde komma in direkt strax efter åtta.

Den dagens diagnos var då;
Rejält inflamation i bröstryggen. Fick två olika pillrer som jag skulle knapra, dock sa han inte hur länge.
En är iaf för inflamationen och en är muskelavslappnande så jag ska kunna sova på nätterna. Sjukskriven först 3 dagar ihopp om att det ska ha blivit bättre.
Dock känner jag fortfarande smärtan riktigt mkt och den tar verkligen kål på mig.
Har så gott som alltid klagat på ryggvärk men det har inte varit någonting jämfört med det här.

Blev beordrar att undvika att sitta ner då det kan förvärra. Antingen ligga och då med benen upp mot något stöd eller stå upp. Får ej träna men promenad var okej men inte för långt.  SPÄNNANDE? Nej...

Knäppte enbart bilder på Hugo när vi var i Stockholm så kanske inte så roligt för er att se men en ska jag ialla fall dela med mig av så detta inte blir ett så tråkigt textinlägg som det vanligtvis brukar bli.


Mitt stora hjärta med lillhjärtat.Kommentarer
Jessica Malm

Hihi va sööt =))

2010-03-31 @ 08:16:40
URL: http://www.jessmalm.devote.se
Jenny östh

Men vilken söt bild :D

2010-03-31 @ 13:02:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0