~ beställning


Förra veckan eller om det var i slutet av veckan före det så klickade jag hem en beställning till lilleman. Både en jacka och en body fick det bli. Har även hittat skitsnygga byxor som han skall få till men dom kan man tydligen bara köpa i butik.

Ialla fall så kostade den söta lilla pojkjacka 199:- på HM:s hemsida då. Idag när jag klickar in på hemsidan igen (och då fick jag paketet i fredags) så har dom sänkt just denna jacka i kostnad till 129:- istället. Det är verkligen typiskt, så där blir det oftast när jag beställer hem från internet. Det slutar väldigt ofta med att det är rea veckan därpå istället. Haha.Även denna färg på bodyn blev hemklickad. Dessutom i storlek 86. Lilleman börjar blir stor kille nu. Helt otroligt vad tiden går fort.

Några beställningar till mig själv lyckades jag ialla fall hålla mig ifrån. Det tar jag nästa helg när vi åker ner för att fira lilleman istället. Har nämligen tänkt att gå lös på en hel del enbart nödvändiga saker då. Det är ju trots allt långt kvar till jul så det finns ju ingen idé att önska sig något heller, haha.


Känns som om att Malin och jag har någon sorts bloggtävling på G nu, för bara några dagar sedan var båda superdålig på att uppdatera och vi har varit det ett bra tag nu också. Men helt plötsligt så har vi uppdaterat flera gånger under dagarna. Kan det vara brist på något?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0