~ gone with the sin


Gårdagskvällen blev mysig. Fredde kom på besök. Med sig hade han Dick och Dicks kusin Niklas. Även Jessica kikade över. Satt och små snackade några timmar och drack något glas vin innan pojkarna begav sig av mot krogen.

Blev uppe senare än vad jag brukar och det kan jag säga kändes imorse när klockan ringde. Dock möttes man av att solen sken in och varmt ute kan man lugnt säga. Promenaden till jobbet gjorde susen. Dock gick jag alldeles förtidigt så det fick bli en visit hem till Alexandra först och släpa upp henne ur sängen så hon skulle komma i tid till arbetet.

Jobbar bara extra idag eftersom jag behöver sluta tidigt på torsdag. Känns faktiskt helt okej med tanke på att Kristoffer är hemma och får ta hand om 50 kilo tvätt typ. (Tack och lov att jag slipper den.) Nej, nu ska jag inte vara taskig. Men jag hade faktiskt städat och gjort så fint tills han kom hem i torsdags.

Idag ska jag göra INGENTING. Ska ta mig en promenad i det sköna vädret när jag slutar och sen bara mysa omkring hemma. Behöver verkligen koppla av lite eller åtminstone min rygg vill att jag ska göra det.

Ha en trevlig helg gott folk!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0