~ lycka


Någonting som ofta händer mig är att jag börjar funderar på drömmar och saker som gör mig så glad så att jag känner världens lyckorus genom kroppen och jag kan sitta och flina för mig själv i timmar. Likaså kan jag tänka saker om mina vänner som skulle kunna hända och känna lyckoruset åt dom. Haha, ni tror säkert att jag är heeelt knäpp men så är det faktiskt.

Skickade precis ett sms till min vän Alexandra för att fråga hur livet som mamma känns och går och helt plötsligt kände jag mig hur glad som helst för deras skull igen. (och då är jag egentligen på super dåligt humör idag.).

Det är konstigt att humöret kan variera så enormt. Känner en sjuk ångest och deprition och har gjort det de senaste veckorna (Ingenting som har med varken Kristoffer eller mina vänner att göra). Jag vet exakt vad som ligger i grunden och det är dags för en ändring. Men allting kan man inte lösa lika enkelt som man skulle vilja.

Victoria saknar jag mer och mer för varje dag också, måste nog ta och ringa ett samtal snart så jag får prata av mig lite.

Nästa vecka åker Kristoffer bort mellan måndag och torsdag. Visst är det skönt med lite egen tid ibland men flera dagar och sova ensam på nätterna?? Gud vad det är tråkigt. Jessica och Hurtig kommer nog allt få ställa upp som sovkompis kan jag lova, haha.
Ensam är inte alltid stark. Dessutom har jag blivit så jäkla mörkrädd och det har jag inte varit förut.

Dags att börja avrunda nu igen, det får bli några tråkiga textinlägg då jag inte har några bilder på datorn jag sitter vid att dela med mig av. Nu ska jag fortsätta dagen med att längta tills imorgon då vi ska hem till Alex och Fredrik och hälsa på och kika på lillflickan. Såå mysigt!

Önskar även all lycka till Therese, Mathias och Kevin också. Lillkillen skall nämligen operera sig för brock imorgon. Hoppas verkligen allting går riktigt bra! <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0