~ pumpas


Känner mig mer och mer otaggad för varje dag. Trots det fina vädret ute så känner jag mig ändå inte taggad. Blir väl så när man ändå inte får ta del av det.

Idag känner jag mig ialla fall skapligt duktig eftersom att jag och moster har varit och tränat på morgonen innan jobbet började. Körde både kondition och lite bröst. Hej träningsvärk imorgon I guess.
ikväll jobbar jag ända till sju vilket betyder att jag ska spendera typ 9 och en halv timme på arbetet. Känns en aning tjatigt när det finns tusen saker jag skulle vilja göra hemma innan Kristoffer anländer imorgon kväll. Istället får jag spendera hela min helg till de sakerna.

Ikväll kommer Jessica och gör mig sällskap. Vi ska slå ihop någon god middag som innehåller kyckling, vad det blir till återstår att se när det är dags. Sen ska vi köra GG (Gossip Girl) maraton resten av kvällen. Det ska bli najs. Sen är det bara den här natten och imorgon anländer Kristoffer hem igen. UNDERBART.

Jag behöver nål och tråd. Mina älsklingsjeans är totalt trasig och behöver sy ihop dom.
Vill verkligen ha dom nästa helg då vi ska till sthlm från torsdag till söndag. Gash, vad härligt det ska bli att få komma härifrån ett tag. Framförallt att pussa lite på Hugo, min andra lilla drömprins ;)

 


Me und my other drömprins ;)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0