~ som ett rövhål


Igår efter jobbet tog jag en vända på stan med min vän Jessica. En DYR vända. Kom hem tusen kronor fattiga med tre plagg och ett halsband rikare. Ett par skittuffa jeans till lilleman som fyller år på fredag och en topp, kjol och halsband till mig själv. Fick lite panik när svärisarna nämnde stormiddag med både hugos föräldrars släkt så jag kände mig tvungen att införskaffa mig nå nytt snyggt att ha på mig..

Idag blev det en timmes träning innan det var jobb som gällde. Dock hann jag inte så mkt mer än sätta mig där innan min sjuka huvudvärk kom som jag dessutom hade igårkväll. Illa mående kom strax därefter. Gav upp efter sisådär två timmar och placerar mig i soffan istället och hoppas på att jag blir piggare tills imorgon..

Karln är borta över dagen också, så antar att jag kommer få göra i ordning pannkakor själv om jag ska få nå mat i magen.

Jag vet att det blir hemskt tråkiga inlägg eftersom jag är så dålig på att knäppa bilder. Hoppas på att få ett gäng bilder i helgen som jag kan dela med mig av. :)

Vi hörs mina vänner och ovännerKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0