~ systemfel


Ja systemfel är det lite överallt tycker jag. De flesta i Söderhamn är sjukt dåliga förare och ibland undrar man hur dom ens kunde få körkortet.. Lär er köra förfan!!
Inte kan man jobba på ett normalt sett heller, då inte systemen fungerar och när man inte kan det så går tiden ännu segare.
Datorn hemma har börjat leva sitt egna liv. Ja om man sammanfattar det här lilla av allt, så är det typ inte mkt som fungerar som det ska.

Igår fick jag ialla fall sällskap av både Jessica och lillesyster. Jessica sprang iväg på date och jag o syster somnade gott i sängen (iaf jag då jag var helt slut igår.).

Idag ska jag vara superduktig och städa direkt jag kommer hem från jobbet. Ska gå igenom hela lägenheten från topp till tå och göra det skinande rent och att det luktar gott igen. Finns faktiskt inge värre än när det är skitigt hemma. Man trivs inte lika bra då.

Ikväll ska jag sova helt själv hemma. Ska faktiskt bli skönt tycker jag än så länge då jag kan bestämma själv när jag vill sova men antar att mörkerrädslan tar över sen när det väl gäller.
Tack och lov för att det finns mobiltelefoner så älskling får underhålla mig där ;)
och efter den här natten är det bara en natt kvar så kommer min stora kärlek hem igen.

Kom på att jag inte är så himla snäll som sitter och klagar på att andra inte uppdaterar sin blogg ofta när jag själv inte gör det. Men eftersom man sitter vid en dator 24/7 på jobbet så är det sista man vill göra när man kommer hem att sätta sig vid en dator.

Nu ska jag surfa vidare......Kommentarer
Malin

tyst määärää!

2010-03-16 @ 16:30:23
URL: http://maaalinlarsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0