~ everything in its right place


"Har du någonsin haft en dröm som kändes så verklig att du inte visste vad du skulle tro när du vaknade? Vad skulle du göra om det du trodde var sant, vad falskt? Och om det du trodde var falskt, var sant? Skulle du söka tillflykt i drömmarna i hopp om att hitta en mer fulländad verklighet? Ibland överträffar livet drömmen. Det enda sättet att vakna är att möta det som ligger dolt i ens själ. Din enda förhoppning i de mörka tankarnas stund är att du inte är ensam."


~ blir aldrig som man tänkt det


Suttit inloggad här nu ett tag och funderat på vad jag ska skriva. Efter flera minuters tänketid så har jag fortfarande inte kommit fram till något och ger upp.

Jag mår verkligen crap just nu. Vad det är som tynger vill jag inte dela med mig av och det har jag inte ens gjort till dom närmsta i min vardag än heller. Ett samtal med min bästa vän till veckan hoppas jag kan släppa litegrann åtminstone.

Nu kommer snart Jessica över och hälsar på en sväng och om två timmar är det bio som gäller med Alexandra. Blir sex and the city 2 och har hört att den ska vara riktigt bra. Lika bra att inte ha så höga förväntningar.

 

~ all these things that i´ve done


"Vissa av oss har inte tid med ånger för vi ser framåt mot framtiden. Ibland måste vi kämpa för att komma till rätta med det förflutna. Och ibland glömmer vi vår ånger genom att lova att vi ändrar oss. Men det vi mest ångrar är inte det vi gjorde utan det vi inte gjorde, sånt som vi inte sa som kunde ha räddat någon vi bryr oss om. Särskilt när vi ser stormen som är påväg mot hans/hennes håll."


~ bra dagar


I onsdags när Malin slutade jobba klockan 16 så tog vi oss en tripp ner till Valbo för att kika runt lite. Hittade ett par skor, shorts, trosor och lite annat smått och gott från Ikea som vi behövde hem. Fick även för mig att köpa hem sängramen som jag och Kristoffer har funderat på ett tag.
Kan säga att mitt ögonmått var lite sämre än jag hade hoppats på och både Malin o Jessica tyckte inte om mig för en sväng, haha. Men med lite vilja så fick vi ialla fall hem allt till slut. Dock fick Malin ligga över allt eftersom vi var tvugna att fälla ned alla säterna.
Blev hel del skratt och nästan tårar innan allt var klart. Minnesvärd resa faktiskt.

Torsdagen kom Alexandra och Mollie o hälsade på. Satt och små snackade i lägenheten först innan vi for ner på stan för att fixa med lite kuvert åt Alexandra. Kvällen spenderade jag hos Victorias mamma Kicki där vi satt och små snackade och försökte prata med Victoria genom skype. Tråkigt nog var det alldeles dålig mottagning. Allt gick i slomotion och Victoria lät helt enkelt som en robot :p

Igår jobbade jag i två och en halv timme. Hälsade på mamma och sen bar det av direkt till Caroline där Linnea skulle hjälpa oss båda med håret. Vi har konstaterat att Caroline aldrig någonsin skall få bli helt rödhårig. Blev lite käk efter  det och städning då det såg ut som ett bombnedslag i deras lägenhet. När allt var klart kom till sist Malin också. Förtärde lite vin och satt och småsnackade mestadels. Mia kom förbi och hälsade på en snabb sväng också.

Idag har jag inga planer än så länge så vi får se vad som händer. Nu ska jag ta en dusch och fräsha till mig ifall det händer något!

~ where did you sleep last night?

"Livet kommer mot oss från mörkret. Ibland kämpar vi för att hitta modet att hantera det. När livet rusar mot en från mörkret, vem väljer du att möta det med? Blir det någon du litar på? Kommer de att vara kloka? Och kommer deras kärlek att hjälpa dem att föra dig mot ljuset? Eller förlorar de sig i mörkret? Kommer de att göra ädla val? Eller blir det en oprövad, ny person? Livet rusar mot en från mörkret. När det gör det, finns det någon i livet man kan lita på? Någon som vakar över en när man snubblar och faller, och i det ögonblicket ger en styrkan att ensam möta sin rädsla?"

~ crash into you

"Det kommer en tid då allas liv spårar ur. I ett desperat ögonblick måste du välja riktning. Kommer du att kämpa för att hålla dig på rätt väg? Kommer andra att bestämma vem du är? Eller bestämmer du själv? Kommer ditt val att förfölja dig? Eller kommer du att välkomna din nya väg? Varje morgon väljer man att fortsätta framåt. Tänker du sänka försvaret och finna tröst i någon oförväntad? Sträcker du ut en hand? Kommer du möta din rädsla med mod och gå framåt med tillförsikt? Eller ger du efter för själens mörker?"

~ en tripp bort


Frostade av frysen igår och hann även storhandla. Överlycklig var jag. Jag tyck det är så roligt faktiskt. Dock är det tjatigare för plånboken såklart. Men ät bör man annars dör man, eller hur man nu säger enligt ordspråket.

Vid 16 tiden slutar Malin idag och då tar vi och Jessica oss en tripp ner till Gävle för lite shopping. Åtminstone kika runt lite. Jag försöker nämligen spara så mkt pengar jag kan. Hoppas verkligen att allt löser sig med försäkringskassan också annars blir det tufft och lyckas med allt nu.
När jag kommer hem så ska jag prata lite med min bästa vän. Det är verkligen höjdpunkten idag.

imorgon slutar jag redan 12.15 och efter det ska jag få besök av Alexandra och Mollie. Kvällen ska jag spendera genom att besöka Victorias mamma och umgås med henne lite grann. Var alldeles förlängesen jag hälsade på där nu. Och inte nu till helgen men nästa så flyttar äntligen Fredrik hem också. Nog för att han kan vara ganska svår att få tag i men han kommer ialla fall få överleva med lite våldgästande då det ska bli skönt att ha han hemma.

Det finns inte tillräcklig med ord som kan förklara hur mkt du betyder för mig.

I love you

 ~ någon villig...


Finns det någon snäll själ där ute som skulle vilja skänka mig sisådär två miljoner så att jag kan köpa det jag vill ha just nu? Jag vill också vara en människa som har en jäkla tur i spel, lotto och dylikt.

Nu ska jag fortsätta sitta här och dagdrömma och hoppas på att den här sista timmen och en kvart går snabbt. Blir att hämta ut biobiljetter efter det ska jag ta och frosta av frysen.
Kristoffer har varit slarvig och inte stängt igen frysen tillräckligt så det är kaos nu. Lika bra att ta tag i det direkt annars blir det aldrig av.
Får vänta med storhandlingen tills imorgon när det är fixat.
Ser även ut att bli en tripp till Gävle någon dag i veckan med Malin och Jessica. Insett att det har blivit välbehövligt då alla vi tjejer börja tappa kontakten så mkt och det blir sånna uppdelningar.

Nu, jobb igen.

~ are you true?


"Har du någonsin tittat på en bild på dig själv och sett en främling i bakgrunden? Man kan ju undra hur många främlingar som har bilder på dig? Hur många ögonblick i andras liv har vi deltagit i? Fanns vi med i någons liv när hennes dröm blev verklighet? Eller när hennes dröm dog? Försökte vi komma in? Som om det var vårt öde att vara där? Eller blev vi överraskade av kameran? Tänk efter, du kan vara en viktig del av någon annans liv. Utan att ens veta om det."

~ en vanlig tisdag


Gårdagen slutade i kaos och då menar jag verkligen kaos. Jag är en sån person som håller saker inom mig, har svart för att öppna mig och prata om vad som helst med vem som helst. Saker som länge ha tyngt kommer inom sin tid ikapp och det var precis vad det gjorde igår. Tårarna sprutade och slutade inte heller.
Och det blir bara jobbigare att inte ha sin bästa vän här att kunna prata ut med heller. Inte enklaste att föra en riktig konversation över skype heller då det ofta är dålig mottagning eller så är Kristoffer hemma och då vill jag inte prata om vad som helst heller. Men nog om det.

Idag har jag världens sämsta arbetstid. 13.00-17.15 haha. Snacka om världelöst.
Har ialla fall hunnit med en hel del här på morgonen. Städat lite, damsugit, fixat disken, bytt sängkläder. Umgås nu med Jessica och vi har även hunnit bakat en mycket god äppelkaka.
När jag inte har något att göra eller inte mår så bra får jag alltid för mig att baka, problemet är bara att allting hamnar i soporna direkt för jag äter aldrig av det :p Funderar nästan på om man skulle ha öppnat en bakförsäljning. Det vore ju en av mina grejor det.

Dags att kasta in sig i duschen snart innan man börjar. Ska inviga mina nya sandaler idag också hade jag tänkt. Undra hur mkt skavsår jag kommer ha innan jag kommer hem igen. A lot I think.

4 veckor och 3 dagar kvar så får jag äntligen träffa bästa Frida igen. Som jag längtar.

Dessutom 3 veckor kvar tills en vecka semester!!

 

 

~ the places you have come to fear the most


"Det finns ögonblick i livet när man står inför ett vägskäl. Rädd. Förvirrad. Utan mål och mening. Valen man gör då kan påverka hela ens framtid. När man möter det okända väljer de flesta att vända om och gå tillbaka. Men då och då, går några vidare för att få ut något mer. Något som finns bortom smärtan att vara ensam. Och bortom modet som krävs för att släppa in någon. Eller att ge någon en chans till. Något som finns bortom drömmen som man klamrat sig fast vid. För det är bara när man prövas som man upptäcker vem man är och det är bara när man prövas som man upptäcker vem man kan vara. Personen som man vill vara, finns någonstans bortom jobb, tro och hopp och bortom hjärtesorg och rädsla inför framtiden."


~ nöjdare


Fick hem lönebeskedet idag som man väntat på. Blev bra mkt gladare än vad jag trodde att jag skulle bli. Ser ut att klara mig hela månaden trots att försäkringskassan tar så jäkla tid. Jag som har haft sån sjuk ångest över det där. Det värsta jag vet är att behöva låna pengar. Men kan heller inte rå för att jag inte kunnat jobbat.
Men nu blickar jag ialla fall framåt och hoppas på det bästa. Lite ändringar snart kommer absolut inte att skada och jag hoppas då även på att få må bättre än vad jag gör just nu.

Nästa vecka är jag helt ensam hemma. Kristoffer åker upp till Sundsvall för att plugga hela veckan. Lite egen tid skadar aldrig, vilket jag är i stort behov av som den människan jag är. Hoppas på att få inplanerat samtal med min bäste vän då som skulle behövas. Lite svårt att kunna prata om allt man behöver när man alltid har någon runt om sig. Victoria, har du tid någon kväll/dag?

Imorgon är det jobb som gäller mellan 13 - 17.15. Kunde man inte få någon sämre tid att arbeta mellan, haha?
Bara att bita i det sura äpplet och tänka på vad som väntar.
Ska även ta en tripp ner till gävle i veckan till Emma igen. Denna gång ska vi ha en myskväll med middag och film. Ska även få med mig min internetdosa hem så jag ska kunna betala räkningarna som är ett måste.

Nu ska jag snart umgås med min fina vän Jessica

~ pilot


"Ibland känns det som om att man är ensam i världen om att kämpa, vara frustrerad, eller knappt orka med. Men den känslan är en lögn. Om man bara håller fast, och hittar modet att möta ännu en dag, så hittar vi någon eller något dig och gör allt bra igen. För vi behöver alla hjälp ibland. Någon som får oss att höra musiken kring oss, och påminna om att det kommer att bli bättre. Den personen finns där ute någonstans och den personen kommer att hitta dig."

~ young dad


Den här helgen har nog varit den lugnaste helgen på länge. I fredags på dagen umgicks jag med Therese och Kevin. Therese hade nämligen tid hos stilfoto för att välja ut bilder på kevin som de hade knäppt för några veckor sedan. Smakråd fick jag vara och nu såhär efterhand tror jag att det kommer bli skitsnyggt.
Har själv så fruktansvärt många olika ideér som jag skulle vilja göra tavlor av och annat fint. Men det är inte det lättaste när man bor litet och även har en annan man måste anpassa sig efter. Det är faktiskt en nackdel till att inte ha något eget. Ibland saknar jag faktiskt min extremt lilla etta på Åsgatan. Jag trivdes faktiskt väldigt bra där..

Har ialla fall bestämt att när det blir husköp så ska jag ha ett helt rum för mig själv, där jag har ALLT som jag vill ha. Och då menar jag som ett fotorum typ. Svårt att förklara såhär hur jag har tänkt.

Vidare till lördagen ialla fall. Ställde klockan tidigt och tog en timmes promenad med Jessica i solen. Otroligt fint väder och framförallt varmt. Placerade mig i solstolen direkt vi hade traskat klart och där blev jag sittandes i tre timmar förutom att jag sprang och kollade tvätten imellan åt. Lyckades ialla fall få lite färg innan jag for vidare ut till Söderala för att placera mig på massagebänken ute i solen.
Emma gav mig en helkroppsmassage från topp till tå och det var så välbehövligt. Kändes verkligen att hon fick lös en hel del knutar då jag både frös, hade huvudvärk och var öm efteråt under kvällen. Hann även ut och hälsa på Mollie en liten sväng då Emma fortfarande inte hade sett henne i verkligheten. Mamma Alexandra var dock dålig och sov som en stock trots att vi kom och härjade. Kvällen spenderades på Fålnäs med grillning hos svärisarna. Inte helt fel. Sen kan jag meddela att jag somnade vid 21.00. Var nämligen helt slut.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Jessica kommer så vi kan ta oss en promenad. Är så besviken på vädret idag då jag hade räknat med att få förbättra på brännan ännu mer idag.
Resten av dagen finns det inget inplanerat. Ska nog kidnappa Jessica så länge hennes pöjk är ute på havet och åker båt faktiskt.

Näe ut mot regnet nu. ska bjuda på lite bildbomb sen då jag har gått igenom lite gamla bilder. Alltid lika roligt att göra..

~ förbannad


Idag måste vara den sämsta dagen på väldigt väldigt länge. Är på det sämsta humöret någonsin.
Jag hatar allting som har med försäkringskassan att göra, dessutom är det helt omöjligt att få tag i hjälpen på jobbet som behövs. Skulle även i med ansökningar hos cfl och när man väl kommer dit så visade sig det var STÄNGT, just idag bara!!
Jag ställde klockan tidigt imorse bara för att jag skulle hinna med allt jag behövde göra precis idag och ingenting av det fungerar.

Jag är verkligen så att om det inte fungerar på direkten så tappar jag totalt tålamodet och kan ge upp allt direkt. Och det är inte långt ifrån den gränsen just nu.

Ikväll ska jag ta tag i och lägga upp ett nytt träningsprogram. Har inte fått tränat på några veckor på grund av inflamationen men nu när jag slutat med inflatioriska tabletterna så tänker jag allt börja träna igen istället för att bara ta dessa promenader hela tiden. Alltid roligt med lite varitation. 

Känns som om att jag kommer bli skapligt osocial den kommande tiden då det snurrar tusen saker i huvudet som måste göras och samtidigt ska det jobbas mm. Men så får det bli.
Bättre att ta itu med allting just nu annars kommer jag bara bli deprimerad igen och det pallar jag inte nu..


Nu snart ska jag ialla fall få träffa Malin en sväng som jag inte har gjort på snart två månader tror jag det är. Blir en massa prat då vi har en hel del att ta igen.


~ saknad


Man kan inte bli annat än tårögd.

Sitter här med tårarna rinnandes i hela ansiktet. När jag klickar in på min bästa väns blogg och läser det otroligt fina inlägget som hon har skrivit om mig så kan jag bara inte hålla tillbaka tårarna längre. Att det har gått hela 7 månader sen vi stod där på Arlanda och kramades hej då för en så lång tid. Den dagen var så otroligt jobbig och än idag är det jobbigt. Det känns verkligen som att det är evigheter sen jag fick krama och pussa på min bästa vän eller bara sitta hemma och skratta tillsammans eller göra nått av alla våra tok som vi brukade.

Det är helt otroligt hur mkt man uppptäcker när man är ifrån varandra. Hur mkt allt betyder och vad den personen betyder för en. Idag kan jag sitta och tänka på bara en sån liten grej som när vi bytte om och skulle ut och springa vid vindskyddet i vågbro och förbi våtmarkena. Vi skulle nämligen göra det varje dag hade vi tänkt. hann bara bli några gånger innan vi ledsnade och gjorde något annat istället. Typiskt oss.
Eller ska vi säga sommaren 09. Det bästa sommaren någonsin som kommer bli otroligt svårslaget. Bara tiden nere i Rättvik där vi gjorde allt tillsammans. Vaknade upp bredvid varandra, duschade tillsammans, gjorde oss iordning tillsammans, öppnade våra alkoholhaltiga drycker, dansade lös, härjade runt och även gick och la oss tillsammans varje kväll.

Jag kan gå igenom varje dag tillsammans och idag veta hur otroligt mkt det betyder. När man var med varandra så gott som varje dag så är det svårt att se på det på samma vis som man gör idag när man är ifrån varandra.

Victoria, du är verkligen en av dom få i mitt liv som har så fruktansvärt stor plats i mitt hjärta och det kommer aldrig förändras. En riktig vän är vad du är. Att bara veta att du alltid finns där är guld värt för mig. Precis så som jag alltid kommer att finnas här för dej. Att ha dej i mitt liv är bland det viktigaste för mig och det kommer jag aldrig vilja förändra oavsett hur långt ifrån varandra vi är eller hur våra liv kommer att se ut i framtiden.
Du är enormt saknad och varje dag drömmer jag om den dagen du kommer hem till oss igen. Den dagen jag får krama om min bästa vän igen. Den dagen kommer att göra mig hel igen


Man ska vara glad om man har en vän som är hälften så bra vän som du är.
Bättre vän kan man inte hitta.~ åskväder


Idag hann man bara vakna upp, lägga sig på soffan och dra igång tv:n så hör man hur det börjar mullra till tusen ute. Mer och mer blev det. Jag tycker det är så mysigt med åska trots att jag egentligen är lite smårädd. Dock tror jag det börjar lugna ner sig nu redan och då har inte ens klockan blivit halv elva.

Igår var det röddag och helt otroligt nog fick vi en massa gjort. Var iväg och köpte en massa blommor och växter, jord mm. Tog tag i rabatten utanför och fixade iordning den, så nu är den finare än den någonsin har varit. Eller jag ska inte alls sitta här och säga att det var jag som gjorde det för det var det inte. Det var faktiskt Kristoffer och Jessica som fixade allt medans jag enbart vattnade och gjorde iordning två krukor. Får ju inte lyfta eller anstränga ryggen för mkt nu när inflamationen är tillbaka.
Så ett stort cred till dom som fixade att det blev så fint.Långt ifrån klart, men ser mkt bättre ut än vad det gjorde innan kan jag säga. Nu väntas bara att blommorna ska blomma upp så vi kan plantera i lite mer så det ser ännu bättre ut och att det får bli lite färg också.

Har även varit ute i Marma och myst en hel dag med Mollsan och Alexandra. Mollsan börjar tycka om att sova på mig och jag skämmer mer än gärna bort henne genom att låna henne göra det eftersom jag tycker det är så mysigt. Längtar faktiskt till hon blir lite större när man kan vara ute i lekparken och leka.
Gopluttan

Nu ligger jag i soffan och väntar på att den där förbannade posten ska komma. Lite tjatigt att läkarna ska envisas med att skicka hem läkarintygen via posten. Tar så lång tid för det att komma fram. Måste nämligen ner på jobbet och lämna in det.
Nu har fått order att slänga in mig i duschen så man blir lite fräschare. Allvarligt Jessica, luktar jag så illa? haha..
Vad har helgen att erbjuda då?

Förövrigt försöker jag dra på ett smile och ta mig genom dagen utan svårigheter. Lättare sagt än gjort. Tur man har underbara människor i livet som gör det enklare. Men som jag sa tidigare, det är bara att blicka framåt och hoppas på det bästa.

~ humörsvängningar


Det måste ha blivit nå fel på mig. Jag har fått världens humörsvängningar. Ena minuten är jag positiv och jätteglad och ena arg, negativ och kan bryta ihop vilken sekund som helst. Det pendlar hela tiden från dag till dag och det kan vända på bara någon minut.
Mysko såntdär.

Idag är det fint väder ute och än så länge är jag på bra humör. Dock smärtar det i ryggen ännu värre nu och att sitta är ingen hitt alls.
Var till läkarn i måndags och där konstaterades det att jag fortfarande har inflamation i ryggen och att det är större inflamation nu. Så nu är man sjukskriven två veckor till hundra procent och därefter blir det femtio procent igen. Läkarn så strikt åt mig att försöka hitta något rörligare jobb då det inte kommer bli bättre av det stillaarbetet jag har, men hur lätt är det egentligen att hitta ett nytt jobb. Det är ju inte direkt så att jag kan säga upp mig heller eftersom man måste ha en inkomst om man ska klara av räkningar mm.
Får ta tag i och fixa ut fler cv:n och söka överallt och ingenstans.

Nu ska jag snart kila vidare mot Marma och spendera min dag där med Alexandra och Mollie. Hoppas innerligt på att vädret håller i sig så vi kan vistas utomhus.


Hittade en sådär supersnygg på Alexandra när hon hade Mollsan i magen :)


~ är jag stark eller svag?

Alla pratar oftast om att komma över saker/personer/händelser eller annat dylikt när det har gått fel eller om det inte har gått som man har tänkt sig. Jag har själv suttit och tänkt i samma baner men kommer aldrig fram till ett bra svar, eller om jag ska helt ärlig så kommer jag aldrig någonsin fram till något svar överhuvudtaget. Om jag ska få säga vad jag tror så kommer man aldrig riktigt kunna komma över någonting som har hänt i livet. Det spelar ingen roll om vad det handlar om det kommer alltid finnas med i ditt liv oavsett hur stor eller liten betydelse det har.

Jag funderar dagligen på hur jag någonsin ska kunna komma förbi sånt som hänt tidigare och kunna släppa taget om allt. Detta inkluderar i både händelser och människor. På den senaste tiden har jag helt enkelt insett att det ända man kan göra är att blicka framåt och försöka ta sig förbi det jobbiga. Det är klart att det kan bli bättre, men gammalt kommer alltid att finnas där oavsett.

Man kommer aldrig kunna ersätta det man en gång upplevt. Du får bara ett nytt minne som du inte kommer kunna radera ut. Det spelar liksom inte någon roll om hur lång tid den än gäller.

Som vissa kan säga "Ge det lite tid, du kommer över det." eller "Hallå, det har gått 3 månader nu, borde inte den/det har kommit över det nu" och blablabla. Jag vet att alla ser på saker helt olika och vem vet jag kanske är helt ensam i världen på att tänka på just det här sättet. Förmodligen så kommer säkert några av er som läser även tänka "Varför skriver hon sådär i bloggen, har hon ingen annan hon kan prata med eller behålla det för sig själv, ingen annan bryr sig." "Sådär skriver hon bara för att söka uppmärksamhet" och återigen Blablabla..

Då kan jag redan nu säga att jag skriver precis vad jag vill i min blogg. Jag har aldrig någonsin bett någon att läsa den och jag skulle inte ens bry mig om ifall ingen läser den överhuvudtaget. Att skriva får mig att må bättre, vissa saker kan man inte prata om med vem som helst. och dessutom är den här bloggen i största del till för min bästa vän. Den personen som jag tycker är viktigast och som jag vet, vill veta hur min vardag är.

Det är ganska komiskt. Varje gång jag hamnar i en sånhär svacka och det gamla tar ikapp mig så finns det bara en låt som kan lugna ner mig otroligt nog.

http://www.youtube.com/watch?v=VgsF9ntWIZY
"This world can´t tear us apart"~ söndagsmys i marma


Min eftermiddag har jag spenderat ute i Marma i några timmar med familjen Lundgren/Pettersson. Blev en trevlig pratstund med Alexandra medans lilla Mollie fick mysa på mitt bröst igen.
När dom somnar på bröstet måste vara bland det mysigaste som finns <3
Lillpluppan börjar bli så stor fast ändå så liten fortfarande, tiden går så snabbt tycker man.


Världens finaste Mollie <3

Efter visiten i Marma blev det middag hos svärisarna som sagt. Nötstekt, potatis och sås. Inte helt fel kan man säga och underbart att även få matlåda till imorgon. Finns inge tjatigare än att stå och laga mat på en söndag. Har även varit ut till mamma och hämta hem lite nya Beck filmer. Jag och Kristoffer håller nämligen på och går igenom alla Beck nu från början till slut och då menar jag enbart Beckfilmerna med Peter Haber. Nu har vi tänkt och handla lite välbehövliga grejor som saknas här hemma och sen ska vi mysa ner oss i sängen skulle jag tro om inte Anton kommer och hälsar på som sagt.

Imorgon är det åter en ny arbetsvecka. Dock måste jag bestämma ny tid med min läkare då jag har fått ondare i ryggen igen. Smärtan idag är nästan lika som det var i början och det betyder att inflamation förmodligen börjar komma tillbaka och det orkar jag inte riktigt med känns det. Vill verkligen få ordning på den här ryggen nu så man kan arbeta som vanligt folk. Men som det är just nu så går det inte, speciellt inte med det stillasittande jobbet som jag har idag.. Fett tråkigt som bror min skulle ha sagt.

Dags att avrunda och bege mig mot närmsta Ica butik som förmodligen blir Alen.

Puss

~ Helgen

Torsdagen i Gävle blev riktigt tevlig. Träffade på lite gamla vänner man inte sett på länge. Quizzen hann vi med ungefär två frågor sen hängde vi inte med längre, haha. Hittade på tre sköna brudar som vi satt en stor del av kvällen med. Lyckades iaf vara duktig och gå hem tidigt. Dock var det någon som hade flyttat på Emmas gata så jag virrade bort mig med i totalt fel område. Rolig upplevelse, men hittade till slut hem iaf!

På fredagen var det tydligen mobbing på jobbet som gällde. Jaja, jag kanske inte var allt för pigg men jag var ju där iaf, det är ju det som räknas.
På fredag eftermiddag tog jag med mig Alex och vi åkte runt här i Söderhamn och shoppade lite. Två byxor fick jag med mig hem, likadana fast olika färger.
Efter det blev det grillning hemma hos oss och vid nio tiden kom även Andreas och gjorde oss sällskap. Dom satt och drack lite vin, jag fick i mig två ynka cider sen sa min mage emot. Spelade lite familjespel och avslutade kvällen med filmen Proom Night.

Slutade även med att både Alexandra och Andreas sov över eftersom dom skulle upp och jobba tidigt på lördagen.
Och tack och lov för att jag och Kristoffer inte skulle det. Vi fortsatte sova efter att dom hade klivit upp och gud så skönt det var att få sova ut länge än gång. Tror klockan stod på kvart över tio när jag slog upp ögona.

Blev en påhälsning hos svärisarna på förmiddagen. Fick en drinkbok av dom som vi hade önskat oss. Drinkglasen som vi har lagt beställning på verkar vara helt omöjlig att få tag i, typiskt!
Direkt efter blev det påhälsning hos far, där gick det snabbt. Finner inga ord att säga om det om jag ska vara ärlig. 

Resten av eftermiddagen och kvällen spenderade vi framför tv:n i sängen och myste. En slapplördag helt enkelt som är så jäkla värt det ibland. Likaså ska den här söndagen bli. Middag hos svärisarna på eftermiddagen och sen blir det en massa film efter det.

Har enormt ångest över imorgon då jag går tillbaka upp på 100% igen på jobbet. Har fortfarande kvar en hel del värk i ryggen och värre blev det när man började jobba igen så vi får se hur länge det går. Dessutom är dom ju så jäkla snabb på jobbet att ge en egen plats med specialbordet enligt intyget. Jaja, bara att bita ihop antar jag. Plugga till höst känns nästan mer och mer lockande nu men kanske inte så smart och man ska prioritera andra saker först. Vi får helt enkelt se hur det slutar.


Känns faktiskt helt meningslöst att kämpa vidare på något som ger ångest och får en att må dåligt och som inte lönar sig nå tillbaka.


~ sound of madness


BARA FÖR ATT DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA

I created the sound of madness wrote the book on pain.

somehow I´m still here, To explain,

That the darkest hour never comes in the night.

You can sleep with a gun.

When you gonna wake up and fight.... For yourself?

 

~ emma


Idag åker jag ner till gävle

till min saknade Emma som jag inte har träffat på evigheter.

Ska bli såå roligt att ses igen. Prata gamla galna minnen och lite vindrickande!!

~ jag är duktig


Jobbade kort dag igår igen. Enbart fram till 12.30
For som sagt upp på besiktiningen direkt efter det, gick därifrån underkänd för två fjuttiga fel som mamma inte har lagat sen förra besiktiningen. Dålig stil och det fick hon allt en utskällning för. Annars var den helt godkänd otroligt nog.

Väl hemma igen satte jag och Kristoffer igång våran storstädning utav lägenheten. Rensade ut en hel del till som hamnade i förrådet så nu ser det väldigt fint ut igen och jag har fått min vilja igenom med ett barskåp!
Finns inge bättre när man har det renstädat, urplockat så det inte står grejor överallt och framförallt en nybäddad säng. Med andra ord så mådde jag toppen igår kväll.

Det firade vi med ett varsitt glas vin, likaså att vi hade varit tillsammans i 7 månader och förlovad i 1 månad. Tiden går snabbt tycker jag.

Idag ska vi iväg på någon sorts kannival uppe i Trönö som lillebrors klass ska ha ute på deras skolgård. Det är ju något man inte kan missa. Ska bli spännande och se vad det är :)
Nu ska jag fortsätta vidare här och hoppas på att klockan går snabbt. 14.00 slutar jag idag. Har enorm ångest då jag börjar på 100% igen nästa vecka. Tror nämligen inte min rygg kommer att klara det då jag har fått så ont igen sen jag började.

Går det inte så går det inte.

puss

~ all the right moves


Hade det SÅ mysigt igår i Marma. Finns inget mysigare än när man ligger i soffan och bebis somnar på bröstet.
Man smälter som smör i solsken och det var precis vad jag gjorde igår när Mollie somnade på mig efter lite käk. Gaaaaah, jag blir bara mer och mer förälskad i dom små liven.
Tror även det var första gången jag och Alexandra umgicks helt själv med varandra sen hon föddes. Det gillas. Tog oss även en liten promenad runt lötgärdet för att kika på huset som vi båda har kikat på i tidningen och på internet. Tur som vi hade fanns det folk där och Alex var inte blyg på att fråga om vi fick ta oss en förkik ;)
Det är egentligen idag som det är visning där.  Mysigt hus faktiskt.

Idag är en ny dag, fint väder men kallt ute. Idag ska jag först och främst besikta bilen som jag är väl medveten om att den inte kommer att gå igenom. Så pinsamt.
Sen ska jag ta tag i städningen som jag egentligen skulle ha gjort igår. Sen har även alla mina serieavsnitt kommit ut som skall kikas på och en promenad med min kärlek ska det bli idag.

och idag har vi varit förlovade i en hel månad.

Tiden går såå snabbt..~ några få ord


Sista April blev lyckad. Hade riktigt trevligt i Bollnäs med allt folk.
Dock hoppas jag att den fattiga jäveln som springer runt och snor både sprit och andra grejor fick sig en rejält värdig bakfylla utan dess like. Tycker alltid det är lika dålig stil när man blir bjuden på fest och man kommer och snor eller förstör.
Aja, det tänker vi inte gräva oss ner i.

Lördagen var jobbig. Somnade vid halv fem och strax efter åtta har Alexandra vaknat till liv och ska självklart väcka en. (då hade hon sovit över halv natten.) Jag Kristoffer och Andreas såg ut som tre slakt men omöjligt att somna om.

For ut och grillade hos mamma på eftermiddagen när vi hade kommit hem från Bollnäs igen. Gött med mat men sen orkade vi inte mkt mer, så det fick bli hem och sängen.

Gårdagen spenderade jag först med Jessica. Åkte ut på Lindex och köpte lite nya Leggings då jag kom hem med helt trasiga (OVÄNTAT?!?!). Lagade mat och myste i soffan. Eftermiddagen for jag Kristoffer och Danne som är hemma och hälsar på ut till mamma och grillade igen. Mums säger jag bara.

Idag är arbetsdag och jag slutar halv ett. Det är kanon.
Efteråt, ska jag hinna med en massa hade jag tänkt. både städa, fixa iordning fler CV och mer dylikt. Men först har jag bestämt mig för att hälsa på Alexandra och Mollie :)
Det låter mkt trevligare än allt det andra, haha!

RSS 2.0