~ åskväder


Idag hann man bara vakna upp, lägga sig på soffan och dra igång tv:n så hör man hur det börjar mullra till tusen ute. Mer och mer blev det. Jag tycker det är så mysigt med åska trots att jag egentligen är lite smårädd. Dock tror jag det börjar lugna ner sig nu redan och då har inte ens klockan blivit halv elva.

Igår var det röddag och helt otroligt nog fick vi en massa gjort. Var iväg och köpte en massa blommor och växter, jord mm. Tog tag i rabatten utanför och fixade iordning den, så nu är den finare än den någonsin har varit. Eller jag ska inte alls sitta här och säga att det var jag som gjorde det för det var det inte. Det var faktiskt Kristoffer och Jessica som fixade allt medans jag enbart vattnade och gjorde iordning två krukor. Får ju inte lyfta eller anstränga ryggen för mkt nu när inflamationen är tillbaka.
Så ett stort cred till dom som fixade att det blev så fint.Långt ifrån klart, men ser mkt bättre ut än vad det gjorde innan kan jag säga. Nu väntas bara att blommorna ska blomma upp så vi kan plantera i lite mer så det ser ännu bättre ut och att det får bli lite färg också.

Har även varit ute i Marma och myst en hel dag med Mollsan och Alexandra. Mollsan börjar tycka om att sova på mig och jag skämmer mer än gärna bort henne genom att låna henne göra det eftersom jag tycker det är så mysigt. Längtar faktiskt till hon blir lite större när man kan vara ute i lekparken och leka.
Gopluttan

Nu ligger jag i soffan och väntar på att den där förbannade posten ska komma. Lite tjatigt att läkarna ska envisas med att skicka hem läkarintygen via posten. Tar så lång tid för det att komma fram. Måste nämligen ner på jobbet och lämna in det.
Nu har fått order att slänga in mig i duschen så man blir lite fräschare. Allvarligt Jessica, luktar jag så illa? haha..
Vad har helgen att erbjuda då?

Förövrigt försöker jag dra på ett smile och ta mig genom dagen utan svårigheter. Lättare sagt än gjort. Tur man har underbara människor i livet som gör det enklare. Men som jag sa tidigare, det är bara att blicka framåt och hoppas på det bästa.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0