~ bra dagar


I onsdags när Malin slutade jobba klockan 16 så tog vi oss en tripp ner till Valbo för att kika runt lite. Hittade ett par skor, shorts, trosor och lite annat smått och gott från Ikea som vi behövde hem. Fick även för mig att köpa hem sängramen som jag och Kristoffer har funderat på ett tag.
Kan säga att mitt ögonmått var lite sämre än jag hade hoppats på och både Malin o Jessica tyckte inte om mig för en sväng, haha. Men med lite vilja så fick vi ialla fall hem allt till slut. Dock fick Malin ligga över allt eftersom vi var tvugna att fälla ned alla säterna.
Blev hel del skratt och nästan tårar innan allt var klart. Minnesvärd resa faktiskt.

Torsdagen kom Alexandra och Mollie o hälsade på. Satt och små snackade i lägenheten först innan vi for ner på stan för att fixa med lite kuvert åt Alexandra. Kvällen spenderade jag hos Victorias mamma Kicki där vi satt och små snackade och försökte prata med Victoria genom skype. Tråkigt nog var det alldeles dålig mottagning. Allt gick i slomotion och Victoria lät helt enkelt som en robot :p

Igår jobbade jag i två och en halv timme. Hälsade på mamma och sen bar det av direkt till Caroline där Linnea skulle hjälpa oss båda med håret. Vi har konstaterat att Caroline aldrig någonsin skall få bli helt rödhårig. Blev lite käk efter  det och städning då det såg ut som ett bombnedslag i deras lägenhet. När allt var klart kom till sist Malin också. Förtärde lite vin och satt och småsnackade mestadels. Mia kom förbi och hälsade på en snabb sväng också.

Idag har jag inga planer än så länge så vi får se vad som händer. Nu ska jag ta en dusch och fräsha till mig ifall det händer något!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0