~ en vanlig tisdag


Gårdagen slutade i kaos och då menar jag verkligen kaos. Jag är en sån person som håller saker inom mig, har svart för att öppna mig och prata om vad som helst med vem som helst. Saker som länge ha tyngt kommer inom sin tid ikapp och det var precis vad det gjorde igår. Tårarna sprutade och slutade inte heller.
Och det blir bara jobbigare att inte ha sin bästa vän här att kunna prata ut med heller. Inte enklaste att föra en riktig konversation över skype heller då det ofta är dålig mottagning eller så är Kristoffer hemma och då vill jag inte prata om vad som helst heller. Men nog om det.

Idag har jag världens sämsta arbetstid. 13.00-17.15 haha. Snacka om världelöst.
Har ialla fall hunnit med en hel del här på morgonen. Städat lite, damsugit, fixat disken, bytt sängkläder. Umgås nu med Jessica och vi har även hunnit bakat en mycket god äppelkaka.
När jag inte har något att göra eller inte mår så bra får jag alltid för mig att baka, problemet är bara att allting hamnar i soporna direkt för jag äter aldrig av det :p Funderar nästan på om man skulle ha öppnat en bakförsäljning. Det vore ju en av mina grejor det.

Dags att kasta in sig i duschen snart innan man börjar. Ska inviga mina nya sandaler idag också hade jag tänkt. Undra hur mkt skavsår jag kommer ha innan jag kommer hem igen. A lot I think.

4 veckor och 3 dagar kvar så får jag äntligen träffa bästa Frida igen. Som jag längtar.

Dessutom 3 veckor kvar tills en vecka semester!!

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0