~ förbannad


Idag måste vara den sämsta dagen på väldigt väldigt länge. Är på det sämsta humöret någonsin.
Jag hatar allting som har med försäkringskassan att göra, dessutom är det helt omöjligt att få tag i hjälpen på jobbet som behövs. Skulle även i med ansökningar hos cfl och när man väl kommer dit så visade sig det var STÄNGT, just idag bara!!
Jag ställde klockan tidigt imorse bara för att jag skulle hinna med allt jag behövde göra precis idag och ingenting av det fungerar.

Jag är verkligen så att om det inte fungerar på direkten så tappar jag totalt tålamodet och kan ge upp allt direkt. Och det är inte långt ifrån den gränsen just nu.

Ikväll ska jag ta tag i och lägga upp ett nytt träningsprogram. Har inte fått tränat på några veckor på grund av inflamationen men nu när jag slutat med inflatioriska tabletterna så tänker jag allt börja träna igen istället för att bara ta dessa promenader hela tiden. Alltid roligt med lite varitation. 

Känns som om att jag kommer bli skapligt osocial den kommande tiden då det snurrar tusen saker i huvudet som måste göras och samtidigt ska det jobbas mm. Men så får det bli.
Bättre att ta itu med allting just nu annars kommer jag bara bli deprimerad igen och det pallar jag inte nu..


Nu snart ska jag ialla fall få träffa Malin en sväng som jag inte har gjort på snart två månader tror jag det är. Blir en massa prat då vi har en hel del att ta igen.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0