~ Helgen

Torsdagen i Gävle blev riktigt tevlig. Träffade på lite gamla vänner man inte sett på länge. Quizzen hann vi med ungefär två frågor sen hängde vi inte med längre, haha. Hittade på tre sköna brudar som vi satt en stor del av kvällen med. Lyckades iaf vara duktig och gå hem tidigt. Dock var det någon som hade flyttat på Emmas gata så jag virrade bort mig med i totalt fel område. Rolig upplevelse, men hittade till slut hem iaf!

På fredagen var det tydligen mobbing på jobbet som gällde. Jaja, jag kanske inte var allt för pigg men jag var ju där iaf, det är ju det som räknas.
På fredag eftermiddag tog jag med mig Alex och vi åkte runt här i Söderhamn och shoppade lite. Två byxor fick jag med mig hem, likadana fast olika färger.
Efter det blev det grillning hemma hos oss och vid nio tiden kom även Andreas och gjorde oss sällskap. Dom satt och drack lite vin, jag fick i mig två ynka cider sen sa min mage emot. Spelade lite familjespel och avslutade kvällen med filmen Proom Night.

Slutade även med att både Alexandra och Andreas sov över eftersom dom skulle upp och jobba tidigt på lördagen.
Och tack och lov för att jag och Kristoffer inte skulle det. Vi fortsatte sova efter att dom hade klivit upp och gud så skönt det var att få sova ut länge än gång. Tror klockan stod på kvart över tio när jag slog upp ögona.

Blev en påhälsning hos svärisarna på förmiddagen. Fick en drinkbok av dom som vi hade önskat oss. Drinkglasen som vi har lagt beställning på verkar vara helt omöjlig att få tag i, typiskt!
Direkt efter blev det påhälsning hos far, där gick det snabbt. Finner inga ord att säga om det om jag ska vara ärlig. 

Resten av eftermiddagen och kvällen spenderade vi framför tv:n i sängen och myste. En slapplördag helt enkelt som är så jäkla värt det ibland. Likaså ska den här söndagen bli. Middag hos svärisarna på eftermiddagen och sen blir det en massa film efter det.

Har enormt ångest över imorgon då jag går tillbaka upp på 100% igen på jobbet. Har fortfarande kvar en hel del värk i ryggen och värre blev det när man började jobba igen så vi får se hur länge det går. Dessutom är dom ju så jäkla snabb på jobbet att ge en egen plats med specialbordet enligt intyget. Jaja, bara att bita ihop antar jag. Plugga till höst känns nästan mer och mer lockande nu men kanske inte så smart och man ska prioritera andra saker först. Vi får helt enkelt se hur det slutar.


Känns faktiskt helt meningslöst att kämpa vidare på något som ger ångest och får en att må dåligt och som inte lönar sig nå tillbaka.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0