~ humörsvängningar


Det måste ha blivit nå fel på mig. Jag har fått världens humörsvängningar. Ena minuten är jag positiv och jätteglad och ena arg, negativ och kan bryta ihop vilken sekund som helst. Det pendlar hela tiden från dag till dag och det kan vända på bara någon minut.
Mysko såntdär.

Idag är det fint väder ute och än så länge är jag på bra humör. Dock smärtar det i ryggen ännu värre nu och att sitta är ingen hitt alls.
Var till läkarn i måndags och där konstaterades det att jag fortfarande har inflamation i ryggen och att det är större inflamation nu. Så nu är man sjukskriven två veckor till hundra procent och därefter blir det femtio procent igen. Läkarn så strikt åt mig att försöka hitta något rörligare jobb då det inte kommer bli bättre av det stillaarbetet jag har, men hur lätt är det egentligen att hitta ett nytt jobb. Det är ju inte direkt så att jag kan säga upp mig heller eftersom man måste ha en inkomst om man ska klara av räkningar mm.
Får ta tag i och fixa ut fler cv:n och söka överallt och ingenstans.

Nu ska jag snart kila vidare mot Marma och spendera min dag där med Alexandra och Mollie. Hoppas innerligt på att vädret håller i sig så vi kan vistas utomhus.


Hittade en sådär supersnygg på Alexandra när hon hade Mollsan i magen :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0