~ jag är duktig


Jobbade kort dag igår igen. Enbart fram till 12.30
For som sagt upp på besiktiningen direkt efter det, gick därifrån underkänd för två fjuttiga fel som mamma inte har lagat sen förra besiktiningen. Dålig stil och det fick hon allt en utskällning för. Annars var den helt godkänd otroligt nog.

Väl hemma igen satte jag och Kristoffer igång våran storstädning utav lägenheten. Rensade ut en hel del till som hamnade i förrådet så nu ser det väldigt fint ut igen och jag har fått min vilja igenom med ett barskåp!
Finns inge bättre när man har det renstädat, urplockat så det inte står grejor överallt och framförallt en nybäddad säng. Med andra ord så mådde jag toppen igår kväll.

Det firade vi med ett varsitt glas vin, likaså att vi hade varit tillsammans i 7 månader och förlovad i 1 månad. Tiden går snabbt tycker jag.

Idag ska vi iväg på någon sorts kannival uppe i Trönö som lillebrors klass ska ha ute på deras skolgård. Det är ju något man inte kan missa. Ska bli spännande och se vad det är :)
Nu ska jag fortsätta vidare här och hoppas på att klockan går snabbt. 14.00 slutar jag idag. Har enorm ångest då jag börjar på 100% igen nästa vecka. Tror nämligen inte min rygg kommer att klara det då jag har fått så ont igen sen jag började.

Går det inte så går det inte.

pussKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0