~ några få ord


Sista April blev lyckad. Hade riktigt trevligt i Bollnäs med allt folk.
Dock hoppas jag att den fattiga jäveln som springer runt och snor både sprit och andra grejor fick sig en rejält värdig bakfylla utan dess like. Tycker alltid det är lika dålig stil när man blir bjuden på fest och man kommer och snor eller förstör.
Aja, det tänker vi inte gräva oss ner i.

Lördagen var jobbig. Somnade vid halv fem och strax efter åtta har Alexandra vaknat till liv och ska självklart väcka en. (då hade hon sovit över halv natten.) Jag Kristoffer och Andreas såg ut som tre slakt men omöjligt att somna om.

For ut och grillade hos mamma på eftermiddagen när vi hade kommit hem från Bollnäs igen. Gött med mat men sen orkade vi inte mkt mer, så det fick bli hem och sängen.

Gårdagen spenderade jag först med Jessica. Åkte ut på Lindex och köpte lite nya Leggings då jag kom hem med helt trasiga (OVÄNTAT?!?!). Lagade mat och myste i soffan. Eftermiddagen for jag Kristoffer och Danne som är hemma och hälsar på ut till mamma och grillade igen. Mums säger jag bara.

Idag är arbetsdag och jag slutar halv ett. Det är kanon.
Efteråt, ska jag hinna med en massa hade jag tänkt. både städa, fixa iordning fler CV och mer dylikt. Men först har jag bestämt mig för att hälsa på Alexandra och Mollie :)
Det låter mkt trevligare än allt det andra, haha!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0