~ nöjdare


Fick hem lönebeskedet idag som man väntat på. Blev bra mkt gladare än vad jag trodde att jag skulle bli. Ser ut att klara mig hela månaden trots att försäkringskassan tar så jäkla tid. Jag som har haft sån sjuk ångest över det där. Det värsta jag vet är att behöva låna pengar. Men kan heller inte rå för att jag inte kunnat jobbat.
Men nu blickar jag ialla fall framåt och hoppas på det bästa. Lite ändringar snart kommer absolut inte att skada och jag hoppas då även på att få må bättre än vad jag gör just nu.

Nästa vecka är jag helt ensam hemma. Kristoffer åker upp till Sundsvall för att plugga hela veckan. Lite egen tid skadar aldrig, vilket jag är i stort behov av som den människan jag är. Hoppas på att få inplanerat samtal med min bäste vän då som skulle behövas. Lite svårt att kunna prata om allt man behöver när man alltid har någon runt om sig. Victoria, har du tid någon kväll/dag?

Imorgon är det jobb som gäller mellan 13 - 17.15. Kunde man inte få någon sämre tid att arbeta mellan, haha?
Bara att bita i det sura äpplet och tänka på vad som väntar.
Ska även ta en tripp ner till gävle i veckan till Emma igen. Denna gång ska vi ha en myskväll med middag och film. Ska även få med mig min internetdosa hem så jag ska kunna betala räkningarna som är ett måste.

Nu ska jag snart umgås med min fina vän JessicaKommentarer
Alex

Jag & Mollis skulle ju faktiskt kunna ta och pallra oss in till stan & kika hur no har det någon dag. Vad sägs? :)

2010-05-24 @ 14:37:45
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/
Victoria

Jaa jag vill jattegarna prata nagon kvall! :) Hur jobbar du pa onsdag?

2010-05-24 @ 18:10:53
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0