~ saknad


Man kan inte bli annat än tårögd.

Sitter här med tårarna rinnandes i hela ansiktet. När jag klickar in på min bästa väns blogg och läser det otroligt fina inlägget som hon har skrivit om mig så kan jag bara inte hålla tillbaka tårarna längre. Att det har gått hela 7 månader sen vi stod där på Arlanda och kramades hej då för en så lång tid. Den dagen var så otroligt jobbig och än idag är det jobbigt. Det känns verkligen som att det är evigheter sen jag fick krama och pussa på min bästa vän eller bara sitta hemma och skratta tillsammans eller göra nått av alla våra tok som vi brukade.

Det är helt otroligt hur mkt man uppptäcker när man är ifrån varandra. Hur mkt allt betyder och vad den personen betyder för en. Idag kan jag sitta och tänka på bara en sån liten grej som när vi bytte om och skulle ut och springa vid vindskyddet i vågbro och förbi våtmarkena. Vi skulle nämligen göra det varje dag hade vi tänkt. hann bara bli några gånger innan vi ledsnade och gjorde något annat istället. Typiskt oss.
Eller ska vi säga sommaren 09. Det bästa sommaren någonsin som kommer bli otroligt svårslaget. Bara tiden nere i Rättvik där vi gjorde allt tillsammans. Vaknade upp bredvid varandra, duschade tillsammans, gjorde oss iordning tillsammans, öppnade våra alkoholhaltiga drycker, dansade lös, härjade runt och även gick och la oss tillsammans varje kväll.

Jag kan gå igenom varje dag tillsammans och idag veta hur otroligt mkt det betyder. När man var med varandra så gott som varje dag så är det svårt att se på det på samma vis som man gör idag när man är ifrån varandra.

Victoria, du är verkligen en av dom få i mitt liv som har så fruktansvärt stor plats i mitt hjärta och det kommer aldrig förändras. En riktig vän är vad du är. Att bara veta att du alltid finns där är guld värt för mig. Precis så som jag alltid kommer att finnas här för dej. Att ha dej i mitt liv är bland det viktigaste för mig och det kommer jag aldrig vilja förändra oavsett hur långt ifrån varandra vi är eller hur våra liv kommer att se ut i framtiden.
Du är enormt saknad och varje dag drömmer jag om den dagen du kommer hem till oss igen. Den dagen jag får krama om min bästa vän igen. Den dagen kommer att göra mig hel igen


Man ska vara glad om man har en vän som är hälften så bra vän som du är.
Bättre vän kan man inte hitta.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0