~ söndagsmys i marma


Min eftermiddag har jag spenderat ute i Marma i några timmar med familjen Lundgren/Pettersson. Blev en trevlig pratstund med Alexandra medans lilla Mollie fick mysa på mitt bröst igen.
När dom somnar på bröstet måste vara bland det mysigaste som finns <3
Lillpluppan börjar bli så stor fast ändå så liten fortfarande, tiden går så snabbt tycker man.


Världens finaste Mollie <3

Efter visiten i Marma blev det middag hos svärisarna som sagt. Nötstekt, potatis och sås. Inte helt fel kan man säga och underbart att även få matlåda till imorgon. Finns inge tjatigare än att stå och laga mat på en söndag. Har även varit ut till mamma och hämta hem lite nya Beck filmer. Jag och Kristoffer håller nämligen på och går igenom alla Beck nu från början till slut och då menar jag enbart Beckfilmerna med Peter Haber. Nu har vi tänkt och handla lite välbehövliga grejor som saknas här hemma och sen ska vi mysa ner oss i sängen skulle jag tro om inte Anton kommer och hälsar på som sagt.

Imorgon är det åter en ny arbetsvecka. Dock måste jag bestämma ny tid med min läkare då jag har fått ondare i ryggen igen. Smärtan idag är nästan lika som det var i början och det betyder att inflamation förmodligen börjar komma tillbaka och det orkar jag inte riktigt med känns det. Vill verkligen få ordning på den här ryggen nu så man kan arbeta som vanligt folk. Men som det är just nu så går det inte, speciellt inte med det stillasittande jobbet som jag har idag.. Fett tråkigt som bror min skulle ha sagt.

Dags att avrunda och bege mig mot närmsta Ica butik som förmodligen blir Alen.

Puss


Kommentarer
Victoria

Ja om man bor i Sverige ja ;)

2010-05-10 @ 07:39:44
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0