1 år


365 dagar exakt idag är det sen jag sist kramade om, sa hej då och sist såg min bästa vän i verkligheten om man bortser från skype. Det känns helt otroligt konstigt. Det känns som att det var så längesen men ändå känns det som om att tiden har gått så mycket fortare än vad man trodde det skulle göra. Och tack o lov för det.

Nu är det bara 22 dagar kvar tills vi står där på Arlanda igen och den här gången kommer tårarna rinna av lycka och inte för något annat. Saknaden har varit enorm det här året och i många motgångar detta år hade jag behövt haft min vän här hemma. Självklart sitter saknaden fortfarande kvar eftersom dagen fortfarande inte riktigt är här men samtidigt känner jag mig så jäkla taggad. Det ska bli så otroligt spännande att få träffas igen efter detta år.

snart ses vi igen. <3

 

fredag


Hann ta en lång dusch, fixa mig iordning, storpacka för två dagar framåt och även städa, dammsuga hela bilen imorse innan jag började jobba. Och då började jag jobba kvart över nio och dessutom var jag tvungen att åka ut till Norrala för att städa bilen. Det tycker jag är bra gjort för att vara en fredag morgon och att jag lika gärna kunde ha sovit till halv nio istället.

Har vart pigg ända sen imorse när klockan ringde men nu efter lunchen på jobbet när klockan har hunnit blivit nästan två så håller jag på och dör av trötthet. Tack och lov att jag slutar om två timmar.

Far direkt ut till Marma när jag slutat där jag ska spendera hela min helg. Ikväll har vi dragit ihop lite fest där ute med lite folk som det var längesen man såg. Hoppas på en riktigt trevlig kväll. Dock funderar jag på om jag ska hinna med och ta en powernap innan allt drar igång. Vilket jag förhoppningsvis gör.  Lördagen blir det först till att hämta pappa som kommer med tåget från Arlanda. Där han har kommit med flyget från Thailand. Avundsjuk är vad jag kommer bli på hans solbränna iaf. 
Resten av lördagen blir det bara mys och lek med Alexandra och Mollie. Vad vi hittar på återstår och se.

Efter helgen har jag bara tre arbetsdagar kvar. Ni anar inte hur skönt det känns. Sen jäklar blir det att studera. Känner mig faktiskt riktigt taggad för något nytt. och till veckan är det bara 4 veckor kvar till Victoria kommer hem också. Hon är SÅÅÅÅÅÅÅ saknad. Hoppas verkligen att den här sista månaden bara svischar förbi nu. Det är precis vad som behövs!

torsdag


Jag har börjat skrivit och suddat och sedan börjat skrivit igen och även suddat igen flera gånger nu och likadant var det igår och till slut gav jag då upp.
Känns som man ibland har tusen saker att skriva om fast orden inte kommer ut. Det är så mycket som händer och som man går runt och tänker på just nu så man börjar bli helt tokig.

4 arbsdagar kvar på jobbet har jag. Måndagen därpå börjar kurserna jag ska studera. och om ungefär 5 veckor så kommer världens bästa Victoria hem. Lite smått nervös inför allting tror jag och även en massa saker som ska fixas till allt. Idag jobbar jag kortdag mellan 8-13 så efter det har jag tänkt hinna med att beställa alla böcker jag behöver till studierna, kila förbi systemet för att köpa lite gott tills imorgon. Laga ordning matlåda tills imorgon.
Kvällen ska jag spendera på badhuset med bästa Fredde. Vi ska simma väldigt länge och sen mysa i varmbadspoolen efteråt.

Nu har det tagit stopp igen. Har så mkt funderingar på annat så det blir stopp på orden.
Återkommer en annan gång!

marmamys


Mina två senaste dagar och nätter har jag spenderat ute i Marma med bustrollet Mollie och morsan Alex. Alltid lika trevligt. Dock har inte Mollie varit lika trevlig på nätterna vilket har resulterat i att vi båda (Jag o Alex) har varit super trött på jobbet, haha!
Tack och lov att jag slutar klockan två idag!!!


Mollie hittade en zackosäck på Barnens hus


Mollies flyger fram i Tattarvagnen "Gåvagnen".


Mollie var lite piggare än oss trots att hon var vaken mestadels av natten.
Hon har tur som är alldeles för go för att bli arg på <3

Idag ska jag ta igen lite sömn när jag kommer hem och även skypa lite med Victoria är det tänkt. Lite simning får det också hinnas med på eftermiddagen/kvällen. Nu ska jag ta mig en alvedon mot denna förbannade huvudvärk och en liten rast ska få göra susen. Förövrigt bara 6 arbsdagar kvar efter idag, yey!

RSS 2.0