fredag


Hann ta en lång dusch, fixa mig iordning, storpacka för två dagar framåt och även städa, dammsuga hela bilen imorse innan jag började jobba. Och då började jag jobba kvart över nio och dessutom var jag tvungen att åka ut till Norrala för att städa bilen. Det tycker jag är bra gjort för att vara en fredag morgon och att jag lika gärna kunde ha sovit till halv nio istället.

Har vart pigg ända sen imorse när klockan ringde men nu efter lunchen på jobbet när klockan har hunnit blivit nästan två så håller jag på och dör av trötthet. Tack och lov att jag slutar om två timmar.

Far direkt ut till Marma när jag slutat där jag ska spendera hela min helg. Ikväll har vi dragit ihop lite fest där ute med lite folk som det var längesen man såg. Hoppas på en riktigt trevlig kväll. Dock funderar jag på om jag ska hinna med och ta en powernap innan allt drar igång. Vilket jag förhoppningsvis gör.  Lördagen blir det först till att hämta pappa som kommer med tåget från Arlanda. Där han har kommit med flyget från Thailand. Avundsjuk är vad jag kommer bli på hans solbränna iaf. 
Resten av lördagen blir det bara mys och lek med Alexandra och Mollie. Vad vi hittar på återstår och se.

Efter helgen har jag bara tre arbetsdagar kvar. Ni anar inte hur skönt det känns. Sen jäklar blir det att studera. Känner mig faktiskt riktigt taggad för något nytt. och till veckan är det bara 4 veckor kvar till Victoria kommer hem också. Hon är SÅÅÅÅÅÅÅ saknad. Hoppas verkligen att den här sista månaden bara svischar förbi nu. Det är precis vad som behövs!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0