att få ångra


Varför är det oftast så att man slöser bort en tid man alltid kommer att få ångra sen? Det kan ha och gälla alla olika möjliga saker. Nu när jag bara har några få dagar kvar på arbetet innan jag börjar studera igen så kommer det flaschbacksminnen tillbaka från skoltiden. Allra helt gymnasiet. Då kan man börja undra varför man inte tog vara på tiden då. Nog för att jag hade valt helt fel linje, dock valde jag den för jag var helt upp över öronen kär och vela inte lämna söderhamn pga det. Ett val som man senare i livet får ångra.Men idag har man även fina minnen att se tillbaka på. Gick ju trots allt två och ett halvt år innan jag gav upp. Skolåldern var nog en bra galet rolig tid måste jag erkänna. Dock trivs jag lika bra idag och dagens läge är minst lika crazy den. Ska bli riktigt spännande att börja studera igen och se hur länge motivationen håller i sig. Kör på åtminstone fram till jul sen återstår och se vad som händer efter.

Över till något helt annat. Snart kommer nämligen världens bästa vän hem från sitt år i USA. Det är något jag tänker på dagligen. Jag saknar det dagligen. Det här året har gått väldigt fort trots dess motgångar som varit. Jag är så förväntansfull på den dagen vi står där på Arlanda igen och ska mötas. Jag kan ligga och tänka på just första mötet och verkligen leva in i det hur det kommer att vara och gå till. Varje gång jag gör det kommer glädje tårarna fram som den känsliga människa jag är. Jag minns så väl avskedet hur känsligt det var, det känns som det var igår när man tänker på det och ändå är det snart ett helt år sedan. Förstår inte hur jag har klarat mig utan min andra hälft så länge. Jag säger bara tack och lov för skype annars hade jag nog gått under för längesen.

När hon väl har kommit hem igen kommer hon aldrig mer får lämna mig, eller ialla fall inte åka iväg utan mig <3Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0