att ha roligt

Idag är det onsdag vilket betyder lill lördag. För mig blir det då inge party men jag kan inte sluta jäsa på helgen som var. I lördags hade vi nämligen avskedsfest för Christine och jag kan helt ärligt säga att den var bättre en förväntningarna. Grymt lyckad kväll som avslutades med att vi dansa rövarna av oss på dansgolvet. Riktigt svettigt kan jag meddela att det blev.I rätt sällskap har man faktiskt alltid så jäkla roligt. Och jag tror nämligen att vi lyckades med att få Christine att ta med sig ett jäkla minne från en utekväll i Söderhamn. Bruden kommer faktiskt blir riktigt saknad. Nästa fest blir självklart inflyttningsfest i Stockholm, dit hon har flyttat.

Söndagen vaknade jag upp i tid, utan att bara det minsta bakfull. Kände mig enbart rastlös så jag packade min träningsväska och tog mig en promenad upp till Hällåsen. Simmade någon timme innan jag promenerade hem igen för att städa lite i lägenheten. När jag väl var klar la jag mig på sängen och vaknade upp tre timmar senare. Närmare sagt 19.20. Lika rastlös då så det fick bli en forsbacka runt promenad innan sängen kallade igen.

Som jag sa, lill lördag ikväll. Den tänker jag spendera ute i Norrala med min kära mamma och även Kicki (Victorias mamma). Dom ska leka vinhaggor och jag ska vara snäll och ställa upp som chaufför. Jag kanske helt enkelt ska dra med mig Fredrik ut också så slipper jag sitta där helt själv när dom ska snacka en massa skit om allt möjligt i livet.

Förövrigt är det bara 15 arbs.dagar kvar innan man är fri. Som jag längtar. Fick även samtalet igår från CFL som bekräftade att jag är antagen till alla kurser som jag sökt och hur underbart känns inte det, jo riktigt underbart. Kursstart den 18 oktober. Så några lediga dagar får jag därimellan då jag slutade här den 13:onde.
Love it!!!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0