inte så duktig


Om jag ska vara helt ärlig så är jag faktiskt värdelös att uppdatera här i mellanåt. Ibland står det helt stilla i huvudet och jag kan sitta och stirra på den vita skärmen i flera minuter innan jag ger upp. Ibland har man alldeles för mkt att skriva om så man till slut skiter i det bara för att det är för mkt.

Mkt har hänt sen sist. Lyskvällen blev kanon som vi spenderade ute i Roséns stuga i Rexwågen. Galen kväll som bjöd på det mesta faktiskt. Skapligt slitna dagen efter blev det käk på Aspendos och sen filmmys hos Lyddan. Kvällen drog vi ihop ett gäng och stack ut på björnsafari. Ingen björn syntes till dock, vissa fick för sig att det var två älgar vi såg men jag och Hampus kan garantera att det inte var några älgar ialla fall. Det var något som sprang frammåt med två ben, precis som en människa!!! Kan meddela om att jag låg ner i baksätet och skrek. Caroline försökte köra iväg snabbt vilket resulterade i motorstopp, haha panik!!

Veckan därpå innehöll jobb, simning och umgänge fram till helgen igen. Då det återigen bjöds på festligheter. Ute hos mamma på Fredagen och Gilljam på lördagen. Lördagen var riktigt trevligt dock slutade väldigt tidigt då jag gav upp Olles kön efter att fått tagit hand om en full människa alldeles för länge.

Mådde kanon när jag vaknade upp på söndagen och är faktiskt glad över att jag gick hem tidigt. Sambon drog med mig för lite käk och sen tog vi oss två varv på s-leken innan vi gick hem och spenderade eftermiddagen i soffan. Kvällen spenderade jag också i soffan. Fyrverkerierna såg man så väl från soffan så, så fick det bli.

Ny vecka nu igen. Jobb, simning, tänkande på framtiden är som står på schema. Även kalas idag för systersonen. Ledig på torsdag och jobbar lördag. Nykter helg framför mig som jag ser framimot.

Dags för arbete nu.Kommentarer
Alexandra

Du får supergärna ha en nykter helg v 40 också när jag & mollie är helt själva :)

2010-09-08 @ 13:05:21
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0