plaskiplask


I måndags blev det en långpromenad med Jessica på kvällsvisten. Igår drog jag med henne upp på Hällåsen och simmade och det har jag även lyckats gjort idag igen. Tjejen är så snäll och hämtar upp mig direkt jag slutar vid kvart över sex för att vi ska hinna simma några vänder innan idol börjar. Jag som aldrig någonsin har följt idol åren innan har faktiskt inte missat en enda gång i år. Dock är det ju bara auditions än så länge.

Nu är det bara 20 arbetsdagar kvar tills man slutar. Man kommer verkligen sitta och räkna ner dag för dag nu känner jag. Sista timmarna kan jag tänka mig bli dom jobbigaste någonsin. Kan garantera att det blir ett glädjeskrik den sista dagen.
Även Emma slutar ungefär samtidigt som mig och eftersom vi sitter i samma team så håller vi nu på och ska planera en jäkla avskedsskiva. Dock inte för alla, utan för alla som faller i vår smak. Kanske taskigt sagt, men går inte att bjuda hela bygget då får vi nog inte ens plats i någon av våra lägenheter, haha.

Eller så drar vi en klassiker och bjuder in alla på Olles för en afterwork och helkväll där. Dom pengarna för en kväll är förmodligen jäkligt värt då!

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite fin musik och drömma mig vidare här på jobbet. bara 25 minuter kvar nu innan det är dags att säga hej då. Yey! (För dagen alltså.)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0