systrakväll


Var som sagt på barnkalas igår. Eller snaraste släktkalas blev det. Min lilla systerson som inte är så liten längre blev hela tio år igår. Vart tog tiden vägen?
Blev bjuden på en massa godsaker. Sicken tur barnen hade eftersom jag hatar tårta, så blev inget för mig.
Lillasyster jobbade till kvart över sju så jag hämtade upp henne så även hon fick komma och fira lite. En kort stund blev en mkt längre stund. Blev en riktig systerkväll där då vi stannade och kikade på Idol som började igår med audtion. En hel del skratt bjöds det på.

Väl hemma efter Idol var klart fortsatte jag och lillasyster tv tittandet med filmen Miss secret Agent som gick på någon av kanalerna. Även lite matlådelagning.

Idag är det work fram till 19.15 som gäller och sen hem och göra lite vanliga sysslor. Mat, städning och se till så att syster får fingrarna ur arslet och packar upp allt sitt också. Det värsta som finns är när det ligger grejor överallt och den som fixat till det inte tar tag i och fixa det. Kommer bli hårda krav på Jenny känner jag på mig om hon ska bo under samma tak. Hon som är van vid att aldrig behöva lyfta ett finger.

Imorgon är jag ledig. Då blir det umgänge med Alexandra och Mollie. Lite loppis står på schema. Blir kanon det en torsdag.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0