måndag


Den här helgen har varit fullspäckad. i Fredags var det först skola som gällde sen mötte jag upp Alex, Mollie och Anneli nere på stan för en rundkik där. Väl hemma var det bara att svida om till myskläder sen tog jag och Vigge oss en sväng till hundbruksklubben så hans hundar fick leka av sig lite medans vi satt och snackade en massa skit som vanligt. Sen blev det hem igen för att svida om till partykostymen eftersom det var avskedsfest för Nettson som stod på schemat.
Hade en riktigt trevlig kväll trots att det hände lite tråkigheter.

Vaknade upp skapligt pigg på lördagsmorgonen trots att man inte fick mer än fem timmar sömn. Dock låg jag och pyste i soffan till lite serier till fram mot två på dagen. Vid tre tiden blev jag upphämtad av Fredrik och Alex. Åkte hem till Marma och lekte lite med Mollies innan hon skulle dumpas hos farmor o farfar. Gohjärtat blir bara charmigare och charmigare. Vid fem tiden kom även Ökan ut och det blev grillning. Årets premiär för mig och det var sjuuuukt gott. Därefter blev det återigen lite alkoholhaltiga drycker och efter ett tag började droppa in mer och mer folk. Hela kvällen summerar jag som kanon för det var den. Dock var det inte alls lika roligt att komma hem och mötas av ambulans, polis, blod och så.. Som tur är så har det väl gått relativt bra eller bra ska jag inte säga heller för det är det långt ifrån. Önskar att DU kunde få dig en tankeställare och inse att du har massa människor runt om dig som faktiskt bryr sig riktigt mycket om dig och alltid finns här för dig.

Söndagen fick bli en riktig slappdag eftersom det knappt blev någon sömn under natten. Orolig var bara förnamnet.
Gick utanför dörren en sväng med syster och Angelica för lite käk annars var det soffhäng heeeela dagen lång. Sjukt tråkigt.

Idag är det självstudier. Jag har varit uppe sen halv nio och fixat lite, slängt i tvätt och nu skulle jag behöva ta hand om disken. Måste bara vila ryggen först eftersom jag har så sjukt ont. Vi hörs!

jag undrar när


Jag lever fortfarande på Alvedon och Nässpray. Jag svettas igenom fortfarande bara jag anstränger mig litegrann. Huttrar gör jag både morgon och kväll, vilket betyder att febern kommer och går som den vill. NÄR SKA JAG FÅ BLI FRISK?

Om en halv timme ska jag dra mig ner till lektion. Var en vecka sen nu jag var i skolan och jag vill inte vara borta nå mer. Missade dock första lektion idag som jag mer än gärna hade velat vara med på då dom har varit på ambulansen och kikat hur det går till där.

Men som det känns just nu så blir det ett studieuppehåll efter sommaren. Jag är inte en människa som ska plugga vilket både jag och många andra har märkt. Om det blir så, så hoppas jag verkligen på en flytt till höst. Skulle inte kunna komma mer lägligt än nu faktiskt. Jag har kommit till det här stadiet många gånger på några år nu där jag säger att jag vill komma iväg härifrån ett tag och upptäcka annat men har aldrig lyckats slitit mig iväg någon gång men nu känner jag att jag verkligen vill görat. Jag har inte direkt något som håller mig kvar här. De som är ens riktigt vänner kommer alltid att finnas ändå.

Dags att fixa sig i ordning nu men innan så vill jag gratulera min vän Alexandra som fyller 23 år idag. GRATTIS BALLEX. Henne ska vi fira på lördag ute i Marma. Blir nog trevligt! :)

på återseende.

what to do

Mötte upp finaste Malin idag för en pratstund på Waynés. Massa tok och frågor om livet. Har insett såhär efteråt att jag verkligen står still i livet. Jag kommer ingen vart och motivationen är som bortblåst. Hamnar efter mer och mer och ångesten kryper på mer och mer. Inte kommer det bli lättare heller eftersom man har legat som ett slakt i influensa i en vecka nu.

Måste försöka göra något slags ryck nu fram tills jobbet startar sen får vi se hur det blir efter sommaren. Finns andra saker som lockar mycket mer nu. Känns som man skulle behöva komma iväg för att hitta tillbaka den borttappade motivationen igen och se efter andra erfarenheter.

Only time will tell.

Ser verkligen fram emot påsklovet nu som jag tänker spendera nere i stockholm för att hälsa på några fina vänner. Förörvrigt har det inte hänt så mkt om dagarna då jag har varit sjuk. Längtar tills jag blir riktigt frisk nu så att träningen kan komma igång igen och vardagen kan kännas lite bättre.

Nu är det dags för en dusch och sen ska en ny film ses.

RSS 2.0