jag undrar när


Jag lever fortfarande på Alvedon och Nässpray. Jag svettas igenom fortfarande bara jag anstränger mig litegrann. Huttrar gör jag både morgon och kväll, vilket betyder att febern kommer och går som den vill. NÄR SKA JAG FÅ BLI FRISK?

Om en halv timme ska jag dra mig ner till lektion. Var en vecka sen nu jag var i skolan och jag vill inte vara borta nå mer. Missade dock första lektion idag som jag mer än gärna hade velat vara med på då dom har varit på ambulansen och kikat hur det går till där.

Men som det känns just nu så blir det ett studieuppehåll efter sommaren. Jag är inte en människa som ska plugga vilket både jag och många andra har märkt. Om det blir så, så hoppas jag verkligen på en flytt till höst. Skulle inte kunna komma mer lägligt än nu faktiskt. Jag har kommit till det här stadiet många gånger på några år nu där jag säger att jag vill komma iväg härifrån ett tag och upptäcka annat men har aldrig lyckats slitit mig iväg någon gång men nu känner jag att jag verkligen vill görat. Jag har inte direkt något som håller mig kvar här. De som är ens riktigt vänner kommer alltid att finnas ändå.

Dags att fixa sig i ordning nu men innan så vill jag gratulera min vän Alexandra som fyller 23 år idag. GRATTIS BALLEX. Henne ska vi fira på lördag ute i Marma. Blir nog trevligt! :)

på återseende.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0