back to work.


Kändes ju hur skönt som helst i fredags morse när man kom hem vid halv åtta på morgonen att man skulle ha hela helgen ledig ända fram till söndag kväll. Drog en rejäl fylla med Alexandra, Nettan, Vigge och Jon i fredags och det fick man allt ångra på lördagen. Sådär, nu behöver jag inte dricka på någon månad igen.

Efter att ha legat på mitt kalla golv hemma i lägenheten med bena upp på vardagsrumsbordet ungefär hela dagen så trotsade jag min enorma bakfylla och pallrade arslet ut till fantastiska Marma där jag fick träffa mitt efterlängtade charmtroll som jag inte hunnit träffa på flera veckor då allt jobb stått ivägen.

Försökte få Mollie att lära sig att man inte ska springa runt och visa bröna för alla. Gick ju sådär som ni kan se.

Vid sju tiden på kvällen stod maten klar på bordet. Grillat, grillad kyckling med tillbehör. Inte alls dumt. Mollan hade vi då lämnat över till farmor Susanne och farfar Lage där hon skulle få spendera sin natt medans mamma Alex och jag låg i utrummet i fosterställning och fortfarande mådde som as:n. Vid halv nio-nio tiden skjutsade vi in Fredrik och Tomas som skulle partaja hos Pelle i stan. Sedan fick soffan vara vår bästa vän resten av kvällen. Var även meningen att jag skulle stanna där över natten för att få skeda med Fredrik när han kom hem. Dock dissade jag, blev väl blyg.. Haha. (Ett skämt för den som inte förstår. Alltså att skeda Fredrik)..

Idag vaknade jag upp och fortfarande mådde som en påse skridskor, dock inte bakfylla denna gång utan hade både feber och en taggtråd till hals. Har därför legat nerbäddad i sängen exakt hela dagen. Ända fram tills jag var tvungen att kliva upp och åka till jobbet. Har levt på en liten skål glas för att mildra halsen, det funkade inte, inte heller halstabletterna. Jag som också hatar att ta alvedon blev tvungen att ta två. Tack o lov för att jag gjorde det annars skulle jag aldrig klara av att hålla mig vaken som jag är tvungen att göra nu.

Bara 5 timmar kvar tills jag får åka hem och kuvera mig ytterligare en dag i sängen inför nästa jobbnatt. Nu blir det OC maraton för att inte somna sittandes.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0