s-leken.


Såhär mysigt kan man få ha det en lördagsmorgon.Världens goaste Jameson.

Har haft turen och fått myst tre dagar i rad med grannfrugan Lina och Jameson. Morgonmys och promenad ner på s-leken blev det idag på förmiddagen.

Nu sitter jag återigen på arbetet för att jobba tredje natten irad. Känns verkligen att jag har fått alldeles förlite sömn då jag har otroligt svårt att sova när jag kommer hem på morgnarna. Men nu är det sista natten sen har jag ledig från och med imorgon bittti och börjar inte förrän 07.00 på lördag igen. Vilket betyder över 4 dagars ledighet. Kan verkligen behövas nu innan skolstarten som är om en vecka.

Samtidigt som det ska bli tråkigt att lämna arbetet för den här sommaren så ska det även bli otroligt skönt att komma tillbaka till plugget och alla klasskamrater. Även att få tillbaka rutinerna och normala tider. Som det har sett ut i sommar så har man fått vänt och vänt tillbaka dygnet var och varannan dag med alla blandade natt-turer.

Men det är tur att man har trivts så oerhört bra som jag har gjort nu hela sommaren. Har fått träffat och lärt känna några nya ansikten som man sent kommer glömma och sånt uppskattas verkligen.

Nu verkar alla boende ha gått och lagt sig så nu ska jag slå omkull mig på personalsoffan för att kika lite film som jag tagit med mig. Vi hörs.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0