värmebölja.


Idag startade jag min dag genom att dra på mig ett par löparbrallor och begav mig av mot våtmarkerna för lite intervall. Nu såhär i efterhand kan jag inte rekommendera att göra det i strålande sol och en värme utan av bara den, trots att klockan bara var nio på morgonen. Men jag får skylla mig själv, jag blev ju faktiskt varnad av grannfrun Lina igår att det faktiskt skulle bli sånhär värmebölja idag. MEN, jag överlevde och tur var väl det.

Förtillfället är jag lite imponerad på hur mycket energi jag faktiskt har trots att det är full rulle hela tiden. Motivationen till allt har kommit som på posten igen. Jag kan till och med gå och lägga mig sent på kvällarna och ändå vara pigg tidigt på morgonen. Ganska otroligt för att vara mig som måste ha mina minst åtta timmars sömn annars. Dessutom har jag alltid varit en kvällstrött människa.

Well, just nu är det fortfarande strålande sol ute och klockan börjar närma sig eftermiddag. Jag var nyligen iväg och kikade efter utemöbler på rean i några av våra affärer här i stan då mamma ringde och berättade att hon var sugen på bjuda mig på ett par nya. Erbjudandet kan man ju inte direkt tacka nej till men jag förstod ju att det fanns en baktanke med det hela och visst gjorde de det. Hon vill tydligen ha dom som jag fick med i flytten. Trodde hon ja. Låna inte få, sa jag. Men nu är jag hemma igen och har precis fått i mig lite lunch och har diskat och dammat lite. Om två timmar börjar ett först kvällspass som sedan går över på vaken natt. Så för att jag ska orka hålla mig vaken så måste jag nog lägga mig och försöka vila/sova nu i en och en halv timme innan jag måste åka.

Imorgon hoppas jag på svalare väder. Jag får sån otrolig solfrossa när jag spenderar tid i solen, så nu när den är som värst får jag hålla mig inne då jag inte är ute i stugan där man kan hoppa ner i havet och svalka sig emellan.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0