ett nytt år

Och då var vi inne på sista dagen för det här året. Ikväll ska vi välkomna det nya med nära och kära. Eller jag ska åtminstone göra det. Vad ni ska göra, har jag däremot inte en aning om.

Julen svepade förbi. Hade en riktig julkänsla hela tiden trots att snön inte alls var på min sida. Fin fina klappar och underbart sällskap hela tiden, tjatigt bara att man skulle bli sjuk till självaste julafton. Så hela julen blev lugnare än lugnast medans man låg och snörvla i sängen/soffan till en massa härliga avsnitt av Sons of Anarchy. GRYM serie!

Det finns mycket att välkomna under 2012. En av mina älsklingsserier startar igen men en ny och allra sista säsong. Sista terminen i skolan, så i Juni är man färdigutbildad och dessutom ska två av mina allra närmaste vänner få barn under första halvåret. Me so happy!

Finns egentligen en hel hög och skriva om som har hänt och inte hänt men det känns som att tiden inte riktigt räcker till med tanke på att jag och Alexandra skall vara ut hos mami vid tolvtiden redan för att förbereda med mat och etc.
Folket ska nämligen får bli bjuden på en kycklinggryta ala Sandra. Ibland kan man undra varför man inte gick Hotell och Restaurang med tanke på att jag älskar att laga mat och gör det mer än gärna åt andra.


Dags att dra på sig lite kläder och packa o handla det sista innan det är dags att bege sig iväg. Så länge säger jag Gott nytt åt framförallt till mina närmaste, men självklart också er andra. Vi hörs nästa år!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0