snart jul

Trots att jag har dragit på mig en dunderförkylning som har bidragit med sömnproblem så blev jag superglad när jag vaknade imorse och kom ut i vardagsrummet. Först och främst tycker jag det är så fint när julstjärnorna lyser och det fortfarande är mörkt ute men även att det hade kommit snö som låg som en täcke på marken.

Känner mig skapligt pigg idag ändå trots att jag max har fått tre timmars sömn inatt, tusen spänn på att jag kommer få ångra att jag säger det där nu. min karma är verkligen en bitch!
Dessutom jag som hatar att proppa i mig tabletter fick så lov att ta en alvedon innan jag gick till skolan imorse. Det gör en bara piggare i någon timme sen när det slutar verka som är man dåligare än vad man var innan. Dock så har vi grupparbeten hela tiden den här veckan som gör att jag måste vara här. Dessutom är det så jäkla tråkigt att bara ligga hemma också..

Något som jag också tycker är lite småroligt är när folk som snackar lite för mycket alltid lyckas snacka emot sig själv. lika roligt varje gång.

Annars då? flyter på som vanligt.. både positivt och negativt. Har blivit klar med alla enskilda uppgifter till skolan, dessutom i tid. Idag sätts betygen som vi får reda på ibörjan utav nästa vecka. Lite smått nervös. Tycker det har gått så otroligt mycket bättre den här terminen än vad det gjorde den första. Så jag hoppas det även syns på betygen. Huvudsaken godkänd säger jag. Vill nämligen aldrig mer plugga efter den här utbildningen är klar känns det som nu. Dock vet jag att jag kommer att behöva göra det.

Ena sambosen ska flytta, vilket betyder att jag och thaigern kommer få lägenheten för oss själva. Vi har redan börjat planera extra rummet och tror att vi är ganska eniga om det också. Är det någon som vet någon som har en crosstrainer till salu till bra pris? Hojta till, vi vill ha en. Längtas också redan till sommarn då vi kommer få det kanon där på kungsgatan tillsammans med våra nya grannar Tobias och Linda. Vi skall nämligen göra iordning den otroligt just nu fula uteplatsen och en grill skall fixas. Många ideér har vi och satans så bra det kommer bli.

Känns som om att jag måste börja engagera mig i grupparbetet nu. Hörs häj!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0