en arg tjej

Börjar bli riktigt förbannad på vår hyresvärd nu. Idag är vi inne på fjärde dagen utan varmvatten och riktig värme här hemma. Börjar bli skapligt irriterande att behöva gå till grannar och få duscha. Han kan ju fetglömma en hel hyra nästa månad ialla fall, det är ju en sak som är säkert.
Vi frågade honom idag när det är tänkt att det ska komma tillbaka eftersom vi inte ens kan duscha, till svar fick vi att det löser sig nog snart ska ni se. Jag kan inte annat än skratta åt gubbf*n!

Gårdagskvällen slutade med en kärleksfilm med grannen. En såndär som man inte kan titta på utan att snyfta. Idag starta dagen med en lunchdejt med bästa Sumpa. Sen var det dags för sambons tur att utöka sin tatuering. Alltid lika kul när andra ska pinas, dock var det inte lika roligt häromveckan när det var ens själv tur, haha!

Nu sitter jag här och lyssnar på lite mysig musik och är inte ett dugg trött då jag somnade någon timme på eftermiddagen. Har varit ut på en lite kvällspromenad med Nettson också, vilket resulterade i nästan förfrysade lår och haka.

Imorgon är det såååå mycket skolarbete att göra. Hoppas verkligen att huvudet vill samarbeta igen efter någon veckas strejk.
Dags att krypa ner under täcket nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0