några dagar till


Ytterligare fem dagar har gått sen jag uppdaterade här och vad här hänt under dessa? Jo, en hel del både bra och dåligt.
Ibland får man sig en stor tankeställare över vissa saker. Förstår inte varför man tillåter sig själv göra saker som sedan får en att må så otroligt mycket sämre. Man får helt enkelt skylla sig själv.

Idag är det måndag, vilket betyder självstudier. Dock har det inte blivit nå plugga än idag för min del. Har tagit tag i all tvätt, disk och så istället. Nu lagar jag lite mat och kikar på medans det är folk utanför som ska skotta fram den översnöade bilen som har stått där över ett år orörd. På tiden, så kanske man får plats med egen bil där sen.

Fick även hyreskontraktet igår såhär över ett halvår senare. Gick igenom lite tillägg som stod där och kom fram till att man tydligen inte får ha husdjur. SYND, för jag och Jessica har redan köpt två katter så känns som att jag sket helt i den punkten när ändå hyresvärden inte kan sköta sitt.

Nu är det bara åtta dagar kvar innan vi får hem våra små skönheter. Tänkte visa er en bild på dom två små, men eftersom min älskade iphone har slutat fungera så kan jag inte göra det heller. Har ju nästan hela mitt liv i den telefon. Dock hoppas jag få den lagad inom snar framtid.

Nu ska jag fortsätta med maten, sen ta mig en dusch och tvätta mitt äckliga hår. Sen tänker jag ta en muskelavslappnande mot min onda rygg och nacke och tillbringa lite tid i soffan till någon bra serie. Har lite att ta igen känns det som.

Imorgon fyller även bästa Victoria år, det får inte glömmas <3Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0