ännu en helg.


Kan ju ärligt säga att i fredagskväll var jag inte direkt sugen på att åka till jobbet när det var kanon väder ute i stugan.

Lördagen spenderade jag först med storesyster. Vi var runt i stan för lite shopping, eller hon shoppade och jag följde med som sällskap. Kvällen var det meningen att jag o Lina skulle hem till en tjej som vi jobbat/jobbar med som fyllde 30 år. Men med otroligt tråkiga nyheter under eftermiddagen gjorde så att det blev ändrade planer. Mig gjorde det ingenting alls eftersom jag inte var ett dugg taggad.

Istället träffade jag Victoria och Fredrik. Följde med dem ut för att käka och så. Var längesen man träffades så det var kul att se dem igen! Avslutade kvällen men en bilrunda med Malin o Lotta innan jag la mig i sängen och kollade på Harry potter, första delen av dödsrelikerna. Älskar Harry potter filmerna men den delen har jag väntat med bara för att jag vill kunna se den sammanhängande med andra delen så man inte behöver vänta så länge.

Idag är det söndag om jag inte minns helt fel. Är helt lost på dagarna nu för tiden då man jobbar för det mesta oavsett vad det är för dag eller tid på dygnet. Idag är det tänkt att jag ska följa med Lina o James ut på Bergviksmarknaden och kika runt lite. Sen får vi se hur man spenderar resten av dagen. Imorgon eftermiddag är det jobb som gäller igen efter lite ledighet.

och för att avsluta det hela vill jag tacka min vän Alexandra för vykortet jag fick igår från deras semester neråt i landet. Jag brast ut i skratt direkt jag läste innehållet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0