en fin dag i bilen.


Gick av jobbet kvart över sju på tisdag morgonen. Hann bara hem och varva ner litegrann innan jag fick ställa mig i duschen och göra mig iordning. Vid tio tiden var det först frukost hos storesyster som gällde innan vi senare for vidare upp mot Ö-vik där vi skulle lämna av systersonen hos sin pappa i deras stuga.

Påvägen upp stannade vi först till vid Birsta centrum där vi först åt och sedan skulle gå lös på shopping vilket resulterade i en deo. Blev visst snål när det väl kom till kritan. Stannade även till down town i Ö-vik men där blev inget alls inhandlat.
På vägen hem hälsade vi på kompis till syster som precis har flyttat till hus i Ö-vik. Väl där höll dom på laga mat så även vi blev bjuden på lite grillat. Klockan blev nästan halv nio på kvällen innan vi lyckades komma iväg hemmåt, vilket gjorde att vi inte kom hem förrän runt tolv tiden och då kan jag meddela om att jag var GALET trött då jag hade jobbat vaken natt innan och inte hunnit sovit någonting alls. Inte ens i bilen kunde jag somna när jag försökte.


Här är vi på väg över Högakustenbron och jag är räddare än räddast. Jag hatar nämligen höga broar.

Morgonen efter vaknade jag redan vid halv nio och kände mig helt utvilad konstigt nog. Trodde faktiskt att jag skulle sova bort hela dagen, men icke. Spenderade morgonen och förmiddagen med grannen Lina och hennes lilla Jameson. Vi promenerade runt i våran lilla stad. Först stannade vi nere vid gamla jobbet, Teleperformance, för lite påhälsning. Sedan vandrade vi vidare down town för en sen frukost.


Finaste lilla prinsen, Jameson.

Kvällsningen unnade jag mig några glas vin med några vänner som jag inte träffat på länge. Bäst att passa på när man väl hade tid. Dock fick man faan för det dagen efter när en liten bakfylla vela hälsa på. Skönt nog så låg jag i sängen heeela dagen utan ångest eftersom jag ändå måsta sova så mycket som möjligt för att orka en till vaken natt.

Kom hem vid halv åtta imorse och kröp ner i sängen och somnade. Vaknade igen utvilad vid tolv. Nu på dagen hoppas jag att få träffa Mia en sväng innan jag återigen måste gå och lägga mig några timmar för att orka en till vaken natt.

fullt upp!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0