har aldrig varit tystare.


Märker att det visst är över tre månader sen jag var in och skrev någonting här. Har hänt väldigt mycket sen sist så jag inte ens kommer ihåg allt. Får försöka att börja om på nytt igen istället. Men några saker som är värd att nämna är ändå att första skolterminen är avklarad, jobb har jag över sommaren där jag trivs oerhört bra, grannen Lina fick äntligen sin lilla Jameson efter att ha gått över 18 dagar. Och just ja, jag har även hunnit flytta. Inte så långt denna gång, tack o lov. Blev bara en trappa ner, kände verkligen att Kungsgatan 24 inte var redo att lämnas än.

Finns också en del negativt som har hänt, vilket har gjort att jag har gått och samlat på mig en ilska inombords. Känner mig ibland som en tickande bomb som kan explodera när som helst. Men försöker istället tänka på att människor som gör en besviken inte är värd att lägga någon energi på.

Det är tur att jag har min Mia Sundberg, som är min egna lilla kurator när bägaren ibland rinner över. Hon är verkligen guld värd och som verkligen har visat hur en äkta vän skall vara.

Men nu över till vardagen som enbart består av jobb och sömn typ, och när man väl är ledig så jobbar andra vilket resulterar att man inte hinner träffa på någon så ofta. Men från och med ikväll så går jag över på nattschema så nu resten av sommaren jobbar jag bara nätter och ibland kväll sammanhängande med natt.
Kommer bara ha en ledig helg denna sommar, eller ledig och ledig. Jag slutar fredagmorgon 7.15 och börjar igen söndagkväll 19.30 men tiden därimellan ska jag försöka spendera nere i Gävle om det går ihop med Emmas schema.

Sån min önskade semester får bli av i November när det blir en tripp till Göteborg för konsert. Alterbridge och Black stone cherry skall ses, med Lina.

Nu ska jag ta vara på den här dagen innan jag börjar jobba vid halv åtta ikväll. Tvättning står på schemat men det är inte förrän vid ett tiden, så nu ska jag hitta på något annat tills dess men jag kommer tillbaka någon gång sen, idag, imorgon, eller dagen efter det. Vi får se.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0