stug jäs.


Medans jag skrev förra inlägget så blev jag lite upptagen då Lina och James bestämde sig för att komma och hälsa på mig en sväng. Blev lite ändrade planer, så myste med dom ett tag här hemma och skippade Bergviksmarknaden. Hälsade sedan på Victoria ute i Sandarne där vi satt en liten liten stund i solen. Väl hemma igen vid halv ett tog jag tag och tvättade undan alla kläder som låg i korgen, kändes verkligen att det behövdes då jag knappt hade något alls att använda till vardags. Var klar efter två timmar och då packade jag ner handduken och åkte ut till stugan för lite bryggjäs.Fick även sällskap av familjen efter tag. På bilden har ni min minsta lillebror på fjorton bast. Här med vår hund Jackie på surfingbrädan.

Hängde där ute i ungefär tre timmar. Solade badade och fick mig några skrattattacker när bröderna försökte lära sig åka vattenskidor. Tragiskt nog hade jag lämnat telefon på land så kunde inte knäppa nå bilder. Väl hemma i stan igen hann jag bara innan för dörren och klä av mig alla blöta kläder innan Lina kom hem på gården och drog med mig ut på en promenad runt stan.

Nu sitter jag här hemma och ska snart ta mig en dusch och sen krypa ner tidigt i sängs för att kika igenom någon bra film eller serie. Imorgon hoppas jag återigen på finväder så man hinner med både promenad och lite solning innan det är arbete som gäller mellan 15-21.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0