en huligan


Det är precis vad jag har här hemma för tillfället. Tiger är galen och ska bita i allting, rusa runt runt runt och in i allting. Om någon timme kommer han lägga sig i kökskorgen och sova heeeela dagen och sen kommer han igång till kvällen igen. Dom är bra roliga våra små bebisar.

Själv känner jag mig helt borta i kroppen. Vaknade inatt och var helt dyngsur. Kokhett var det i rummet så svetten rann. Även sambon hade det vart lika för. Känner i hela mig att jag snart kommer att få en sängliggandes vecka och dit längtar jag inte till för när jag väl blir sjuk så blir jag superdupersjuk.

Har egentligen hur mycket som helst som skulle behöva göras och jag tänker varje kväll att jag fixar det imorgon men det blir aldrig av och motivationen känns som bortblåst. Icke bra.
Imorgon har vi en friskvårdsdag vilket betyder att vi får göra vad vi vill. Själv tänker jag spendera den utomhus tillsammans med min fina Mia.

Och till helgen tänker min sambo åka till Uppsala vilket betyder att jag kommer bli själv här hemma. Vilket inte alls känns så roligt. Har kommit in i ett stadie igen då det känns urjobbigt att vara ensam. Så kände jag inte alls för några veckor sen.

Tredje dagen rökfri idag och fler ska det bli. Antar att det snart kommer att klia i fingrarna men den här gången tänker jag inte alls ge mig. Tänker även ha en nykter period ett tag nu, både för att kroppen behöver det och för att det inte alls är roligt längre att ligga bakfull varje helg. Så jäkla ovärt är det.
Och eftersom man skippar det kan man lägga ännu mer fokus på träning. Vilket är så jäkla mycket mer värt.

Nu är det snart dags för dagens lektion, bäst att göra sig iordning.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0