en ledig tisdag


Idag startade jag min morgon med att sitta i två och en halv timme och försöka få hem musik så jag kunde bränna ut en ny skiva till bilen. Det gick ju sådär kan man säga, då alla låtar som jag verkligen vela ha med var så gott som omöjlig att ladda hem. Frustrerande, ja en aning då.

Vid tolvtiden ringde Mia och frågade om jag skulle med ut på en promenad med trasan, deras hund som egentligen heter Tarzan. Självklart när det är sånthär fint väder ute, då vill man inte gärna sitta inne direkt. Vi åkte först ut till jysk där jag fynade två rullgardiner och en fleecemorgonrock för mitt presentkort. Därefter hämtade vi upp trasan i stugsund och begav oss ut mot skatön där vi promenerade längs isen nästa hela vägen ut till udden. Synd att jag har en skittelefon nu som jag inte har något sladd så jag kan koppla den till datorn, annars hade jag kunnat visa de få korten som jag knäppte där ute. Det är ju så otroligt vackert att gå där, speciellt när solen lyser upp så fint.

Väl hemma tänkte jag göra ett ensamt försök till att få upp rullgardinerna. Insåg då att jag och mia kollade lite fel så både fästerna och måtten blev galet fel. Får bli att låna en såg och såga till längden tyvärr. Lär väl bli lika som allt annat som ska upp, och då menar jag att det kommer att få stå längst väggen några veckor innan något händer.

Nu är klockan redan halv sex och ännu en dag är snart förbi. Funderar på vad man ska hitta på resten av kvällen, det är ju trots allt sportlov så det känns som om man borde utnyttja det också. Dock är jag en kvällstrött människa så jag somnar vid elva ialla fall.här har vi dock huliganerna som inte är ett dugg trött på kvällarna. Dom sover så gott som hela dagarna. Börjar härja som mest när en själv vill sova som mest. Tur att dom är så söt så det inte går att vara sur på dom. Det här kortet knäppte jag imorse och jag kan meddela att nu ligger dom på samma plats igen och myser med varandra, vilket dom kommer göra typ 3-4 timmar till innan det blir fart på dom igen, haha.


Morgonmys med lilla Tiger.


Tiger kan man hitta på nya ställen varje dag. Igår var det här i bokhyllan.


Lilla stina har hittat sin favoritplats i köket hon.

Det är galet hur mycket man kan smälta för djur ibland.

Dags att göra något vettigare nu, vi hörs!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0