friskvårdsdag


Idag har vi en såndär friskvårdsdag vilket betyder att vi är ledig från skolan och får göra lite vad vi vill. Själv sitter jag hemma och har nyst ca 20 gånger på två  timmar nu. Antar att riktiga sjukan kommer att bryta ut snart. Hostan har kommit den också. Känns inte sådär helt okej om jag ska vara ärlig.

Igår efter skolan tog jag och sambon oss en långpromenad i det fina vädret. Den som vanligtvis brukar ta en timme tog igår två timmar då vi fick plumsa i halvmeters snö runt hela våtmarken. Jessica hade med sig kameran och filmade oss samtidigt. Båda skrattade så vi höll på kissa på oss. Väl hemma var båda helt slut i kroppen så det fick bli en dusch, lite käk och sedan soffmys. Kikade på en skräckis. Även grannakarln kom och joinade oss i slutet av filmen och självklart en kopp tee till det. Indian Chai är favoriten som herr Andersson har döpt om till Indisk Child.

Nu sitter jag här med mina två små bebisar. Dom har lekt huliganer hela morgon så nu börjar dom bli lugna och myssugna igen. Ska strax hämta upp Mia. Vi tänkte hämta upp en sovande Malin som inte verkar vilja vakna och sedan åka runt och kika lite på loppis. Antar att det kommer att sluta med en kaffe/tee på Waynes innan det är klart också.

Ikväll så har jag ett måste att göra. Plugga. Måste trotsa min omotivation för imorgon har jag prov och likaså på fredag. Även ett grupparbete från helvetet att göra.

Nu kom precis en väldigt fin låt som får mig att tänka på just dej, så nu ska jag luta mig bak och njuta lite..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0