gårdagen och dagen


Igår hann man bara vakna så fick man besök av grannen. Frukost och tee. Sen var det bara att göra sig iordning för klockan tolv var det lunch dejt med Viktoria och lilla Klara. Riktigt trevligt att träffas då det var alldeles för längesen sist. Nu ska vi planera in en helg här framöver då vi åker ner till Hurtig i Gävle och lever rövare.

Igårkväll kom Victoria och Fredrik på besök för att kika på våra två små bebisar som förövrigt låg och sov från klockan tre på eftermiddagen igår till nio tiden på kvällen. Efter det blev det full fart. Även Nettson kom över. Hon och Jessica tog sig ett varsit glas vin medan jag själv var duktig och höll mig till teet.

Idag är det självstudier som gäller och visst har jag att göra, det kan jag inte neka till. Har inte blivit så mycket gjort den här veckan eftersom det är så mycket annat som spökar i huvudet nu. Tur att det är lov nästa vecka så man hinner ta igen allt. 
Idag kommer Stina och lilla Lex på besök, så egentligen borde jag inte sitta här nu, för jag måste diska och klä på mig och så. På eftermiddagen ska jag även försöka hinna träffa Mia som har sin lediga dag idag.

Imorgon ska även Victoria firas med alla sina vänner. Bastu och så ute på kjeratten, inte helt fel.

Annars händer inte så mycket, små bebisarna som även är två små huliganer verkar trivas som fisken i vatten här. Så mysiga och så busiga. Förstår inte hur man kan fästa sig vid sina djur så mycket som man verkligen gör.

Nu ropar disken på mig, yey..Pretty, pretty please if you ever, ever feel like you´re nothing you´re fucking perfect to me
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0