har inte tid att bli sjuk


Kände igår när jag vaknade att jag hade ont i halsen. Pallrade mig ner till skolans ända lektion vid tolv tiden. Hem och tog en powernap. Kände mig bättre. Gav mig sedan ut på en långpromenad men min älskade iphone. Efter att ha promenerat en timme gick jag upp mot Best Western och hälsade på Malin som skulle jobba natt. Väl där uppe ringer herr Andersson och är sugen på en kvällstee så det fick bli en springtur hem. Ganska kul att man har grannar som känner sig hemma här för när jag väl kom innan för dörren satt han redan här och hade fixat klart allt!

Dock när jag gick och la mig så kände jag att värken i halsen kom tillbaka och det blev omöjligt att sova. Låg vaken till strax efter fyra och var skapligt död när klockan ringde vid sju. Då var det ännu värre och kändes som att febern också hade krypit sig på så idag fick det bli en hemma dag och vila upp sig. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk, det är en sak som är säkert.

Nu ska jag dra igång lite vänner och vila lite till. Senare måste jag ta mig iväg och handla då det inte finns ett skit hemma här att äta.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0