less


Jag är sjukt less på den sjukvård vi har här i Söderhamn. Ska man på jouren får man sitta där i timmar trots bestämd tid. Ringer man och ska boka en tid hos sin husläkare får man till svar att det inte finns några tider där man kan träffa denne person men en telefon tid några dagar framåt kanske kan fungera.. JIPPIE!!
När slutade allt fungera?
Vissa saker fungerar inte att ta på telefon, vilket vissa inte verkar förstå?!

Idag har jag ialla fall haft en hel dag med mina fina tjejer Mia och Malin som bestämt. Jag och Mia var först ut till Sandarne och hälsade på Stina och Lex. Väl inne i stan hämtade vi upp Malin och sedan blev det en tee på Waynes. Mia blev snabbt rastlös så vi for vidare på lite loppis. Först Erikshjälpen där vi kom ut tomhänt och sedan Mias prylbod där vi kom ut med en helkasse tillsammans. Man fick fylla en stor plastkasse med kläder, skor, väskor och andra prylar för bara 50 kronor. Jag fyndade bland annat en väst, lite tjockare som man kan ha när man är ute och går och springer som jag invigde direkt jag släppt av tjejerna.

1 timmes promenad senare blev det en lång och varmdusch med ansiktsmask och rengöringsprylar. Nu sitter jag här och gluttar lite då och då i provpappren. Har prov på matspjälkningen imorgon och motivationen är som bortblåst, vilket den har varit ett tag nu. Inte bra. Är väl inte värre än att man får skriva om men även det känns drygt.

Nu blir det att klirra matlåda tills imorgon och sedan soffhäng resten av kvällen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0